Τοπικά

Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σχολείων σε Τρίκαλα, Πύλη και Καλαμπάκα, λόγω καύσωνα

Ο Δήμος Τρικκαίων λαμβάνει μέτρα για τον επερχόμενο καύσωνα και τη προστασία πολιτών, παιδιών, εκπαιδευτικών. Τα μέτρα είναι:

 

1. Λόγω του καύσωνα, θα είναι ανοιχτή η κλιματιζόμενη αίθουσα του Ε΄ ΚΑΠΗ (οδός Θεοδοσοπούλου, έναντι ΔΕΗ), από την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, τις ώρες 09:00 το πρωί το μεσημέρι έως 21:00 το βράδυ.

  1. Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Τρικκαίων (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) θα λειτουργούν μέχρι τις 11:30, κατά το τριήμερο 11, 12, 13 Ιουνίου 2024. Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.
  2. Τα ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ», «ΦΡΟΥΡΙΟ», «ΟΜΟΝΟΙΑ» παραμένουν κλειστά το τριήμερο 11, 12, 13 Ιουνίου 2024. Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» η α΄ βάρδια θα λειτουργεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ δε θα λειτουργήσει η β΄ βάρδια, το ίδιο διάστημα (11, 12, 13 Ιουνίου).
    Για κάθε τι νεότερο, θα εκδοθεί ανακοίνωση.

 

Δήμος Μετεώρων: Μέχρι τις 11:30 το πρωί η λειτουργία των σχολείων από αύριο Τρίτη μέχρι την Πέμπτη λόγω του καύσωνα

 

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των μαθητών από τον επερχόμενο καύσωνα, παίρνει ο Δήμος Μετεώρων, όπου με απόφασή του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου μειώνονται οι σχολικές ώρες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, με τα μαθήματα να τελειώνουν στις 11:30 το πρωί.

Αυτό το μέτρο θα διαρκέσει για τρεις ημέρες, που θεωρούνται οι πιο κρίσιμες, δηλαδή από Τρίτη 11 Ιουνίου έως και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, και κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με αφορμή τον επικείμενο καύσωνα που θα σαρώσει τη χώρα κυρίως από αύριο Τρίτη ο Δήμαρχος Πύλης Μαράβας Κωνσταντίνος κατόπιν συνεννοήσεως  με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τον Δ/ντη κ. Τρικάλη Χρήστο αποφάσισαν την προσωρινή διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία) από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου και από ώρα 11:30π.μ. έως το τέλος του σχολικού ωραρίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης