Τοπικά

Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα . Τα μέτρα πρόληψης κατέχουν εξέχουσα θέση στην αντιμετώπιση της.

Η εταιρία ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT  μετά από τα τελευταία γεγονότα με τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων, σε επιχειρήσεις και κατοικίες από επίδοξους διαρρήκτες, εντείνει τα μέτρα ασφάλειας  με επιπλέον προσωπικό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες  Κεντρικού Σταθμού Λήψης  Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου .  Video Monitoring, με την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία του Video Verification   και   Virtual Patrol  για τον άμεσο εντοπισμό των εισβολέων  πριν  παραβιάσουν τον φυλασσόμενο χώρο. Αναβαθμισμένη υπηρεσία  Άμεσης Επέμβασης, και Περιπολίες με πολλαπλές άτακτες διελεύσεις από κάθε σημείο ελέγχου.

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT  παρέχει τις υπηρεσίες της  στην περιοχή των Τρικάλων και όχι μόνο για 20 χρόνια. Προσφέρει πάντα στους  πελάτες της τεχνολογία αιχμής στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Καλούμε παλιούς και νέους πελάτες να επικοινωνήσετε μαζί μας για ενημέρωση και δωρεάν αυτοψία του χώρου σας από εξειδικευμένο τεχνικό.

Τηλ. 2431079095 – 2431076787

Mob. 6945339494

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης