Τοπικά

Αναβαθμίζεται το ιστορικό εμπορικό κέντρο των Τρικάλων

Αλλαγές και νέα εικόνα ετοιμάζονται στο παλιό ιστορικό κέντρο των Τρικάλων. Μετά τις αισθητικές αναβαθμίσεις του 2015 (ταμπέλες, κολωνάκια, φωτισμός) αλλά και δράσεις την περίοδο του Μύλου των Ξωτικών, ο σύλλογος επιχειρηματιών της περιοχής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Παρόντος του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του αντιδημάρχου κ. Κ. Ψύχου, τα μέλη του Συλλόγου επαγγελματιών – καταστηματαρχών Παλιού Εμπορικού Κέντρου των Τρικάλων κ. Κράιας και Καντερές, συνομίλησαν με τον κ. Παπαστεργίου επί συγκεκριμένων θεμάτων.
Το πρώτο, οι βελτιώσεις και παρεμβάσεις στον φωτισμό, ως αρμοδιότητα του Δήμου Τρικκαίων. Το δεύτερο, η αναβάθμιση της εικόνας των ανοίκιαστων καταστημάτων, που θα επιτευχθεί μέσω συνεννόησης των μελών του συλλόγου με τους ιδιοκτήτες αυτών των καταστημάτων. Το τρίτο, η ενημέρωση από τον κ. Παπαστεργίου, για την αναζωογόνηση της εικόνας του ιστορικού κέντρου, με την αναμενόμενη ανακατασκευή της εβραϊκής Συναγωγής. Κάτι που, σε συνδυασμό με την απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση Τελ Αβίβ – Ν. Αγχιάλου, θα οδηγήσει στην προσέλευση επισκεπτών από το Ισραήλ στα Τρίκαλα.
Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε τη σημασία της ώθησης που δίνουν οι παρεμβάσεις του Δήμου σε περιοχές της πόλης. Εμφαση δίνεται – στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του Δήμου – σε παρεμβάσεις για τη βελτίωση της εικόνας  του παλιού εμπορικού κέντρου και κατ’  επέκταση για τη βελτίωση της κατάστασης των εμπόρων και επαγγελματιών σε μια ιστορική και σημαντική περιοχή για τον Δήμο Τρικκαίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης