Τοπικά

Ανακούφιση από την Αντικαρκινική Εταιρεία Τρικάλων, σε ασθενείς

Ακόμη μια πρωτοβουλία ανακούφισης καρκινοπαθών και των οικογενειών τους αναλαμβάνει το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  μετά την παροχή voucher  στους συγγενείς καρκινοπαθών που μετακινούνται στη Λάρισα για διαμονή και σίτιση, ετοιμάζεται να προχωρήσει και στην έκδοση voucher για παροχή υπηρεσιών ψυχολογικής υποστήριξης. Στην πρωτοβουλία αυτή προσανατολίζεται το νέο Δ.Σ. αυτής, το οποίο συνεδρίασε την Τετάρτη προκειμένου να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια μεγάλη εκδήλωση καθαρά φιλανθρωπικού σκοπού, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την έκδοση νέων voucher.

Σημειώνεται ότι στο νέο Δ.Σ. του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συμμετέχουν πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, εγνωσμένου κύρους, γνωστά για την αφιλοκερδή τους δράση και παρουσία, ήτοι οι:

Πρόεδρος Μαρία Καναρά

Γεν. Γραμματέας Στέφη Κωστοπούλου

Ταμίας Αθανασία Μυλωνά

Μέλη Παγδάτογλου Κική, Ντούβλη Στέλλα, Σίμου Βιρτζίνια, Καραθάνος Δημήτρης, Βάγγου Δήμητρα, Κοτρώνη-Μπαλοδήμου Γεωργία, Μούσια Μαρία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης