Τοπικά

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το πρώτο στοίχημα που κέρδισε ο Παπαευθυμίου στο Επιμελητήριο

“Δεν μας χωρίζει τίποτα με κανέναν, δεν έχουμε χρώματα και κόμματα, δεν μηδενίζουμε τη δουλειά κανενός και ίσα-ίσα ερχόμαστε να χτίσουμε πάνω σε στέρεες βάσεις”. Η αποστροφή αυτή στην επίσημη δήλωση για την κάθοδό του ως υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, περικλείει ίσως το σύνολο των προθέσεων και του σχεδίου που έχει ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου για την αναβάθμιση του φορέα.

 

 

Δείχνει ως κεντρική επιλογή την ελπίδα και την προοπτική, έναντι του φόβου και της εσωστρέφειας. Δείχνει πως τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας δεν τον αφορούν τα κόμματα, αλλά η δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος ώστε να μπορέσει να επενδύσει περισσότερα και να πετύχει περισσότερα. Και αυτό γίνεται πράξη με τον συνδυασμό “Επιχειρούμε μαζί-Αλλάζουμε το Επιμελητήριο”.

Για του λόγου το αληθές ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ήταν μάλιστα πρώτος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής του στα Τρίκαλα το 2019. Και στον Συνδυασμό που τίθεται επικεφαλής συμμετέχουν μεταξύ άλλων:

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Θάνος Δερμίσης

Ο επί 10 χρόνια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας (του Αγοραστού και της Ν.Δ.) Γιάννης Μπουτίνας

Ο γιος του επί 10 χρόνια αντιδημάρχου Τρικκαίων (του Δ. Παπαστεργίου) Κώστα Ψύχου, Γιώργος Ψύχος

Η κόρη του επί 10 χρόνια αντιδημάρχου Τρικκαίων (του Κ. Παπαστεργίου) και υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κατσίκη, Βάσω Κατσίκη

Ο γιος του επί 8 χρόνια γ.γ. της Νομαρχίας Τρικάλων (επί Βλαχογιάννη) Γιάννη Παπαμιχαήλ και δημοτικού9 συμβούλου Μετεώρων, Στέφανος Παπαμιχαήλ

Ο σημερινός αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Ζαραμπούκας, εκλεγμένος παράλληλα δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων (του Σακκά και της Ν.Δ.).

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το πρώτο στοίχημα, αυτό της σύνθεσης, ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου το πέτυχε. Έχει μπροστά του το ακόμη μεγαλύτερο, να πείσει την κοινωνία να εκφραστεί. Και προς αυτή τη κατεύθυνση δουλεύει!!!

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης