Τοπικά

Αναστάτωση στη λαϊκή. Δημόσια συγνώμη απ’ τον πρόεδρο μικροπωλητών

Την έντονη διαμαρτυρία επαγγελματιών της οδού Καραϊσκάκη προκάλεσε την Παρασκευή το γεγονός ότι αφέθηκαν μπροστά σε καταστήματα σκουπίδια μέχρι αργά το απόγευμα. Ο πρόεδρος των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων Νίκος Παπακώστας με γενναιότητα παραδέχθηκε το λάθος, ανέλαβε την ευθύνη, ζήτησε δημόσια συγνώμη και θέτει τους κανόνες της επόμενης μέρας:

«Μετά από την σημερινή ανάρτηση τού φίλου Βαγγέλη και την άθλια εικόνα μπροστά στο μαγαζί του και στα μαγαζιά των υπολοίπων επαγγελματιών μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς έχω να αναφέρω ότι αυτή η εικόνα μας ντροπιάζει  όλους. Πρώτα εμάς τους ίδιους τους επαγγελματίες της λαϊκής και οφείλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη στους ανθρώπους της οδού Καραϊσκάκη, εκ μέρους του σωματείου μικροπωλητών.

Θέλω επίσης να τους καθησυχάσω και να τους πω ότι αυτό το φαινόμενο δεν θα επαναληφθεί. Ήταν η τελευταία φορά.

Κι επειδή αυτή ή φωτογραφία που αναρτήθηκε αφορά εμένα προσωπικά, καθώς είναι στο μέρος που εργάζομαι εγώ νιώθω μεγαλύτερη ντροπή.

Υπήρξε πιθανώς λάθος συνεννόηση με το Δήμο, καθώς η συμφωνία ήταν να  συγκεντρώνουμε τα σκουπίδια σε ένα μέρος μετά από το σκούπισμα που θα κάναμε εμείς οι μικροπωλητές και οι παραγωγοί για να είναι πιο εύκολη η συγκομιδή των σκουπιδιών. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζιωγας μας είχε προτείνει να μας μοιράσει ο δήμος σακούλες και να μην υπάρχει αυτό το χάλι που είδαμε σήμερα. Επέμεινε προς αυτή την κατεύθυνση και πλέον, έστω και μετά από αυτό το λάθος θα εφαρμοστεί η ιδέα του.

Εμείς οι μικροπωλητές και οι παραγωγοί θα φροντίσουμε ό καθένας μας να έχει καθαρό το μέρος μας και μαζεμένα σέ σακούλες για να μπορέσουν και τα συνεργεία του Δήμου να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Επαναλαμβάνω τη συγνώμη όλων μας για το σημερινό σφάλμα, ειδικά από τους επαγγελματίες της οδού Καραϊσκάκη και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Ζιώγα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης