Βραδιά… γαστρονομίας χθες στον «Μύλο των ξωτικών» στα Τρίκαλα με τους σπουδαστές μαγειρικής του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ να προσφέρουν πεντανόστιμες λιχουδιές στους επισκέπτες του χριστουγεννιάτικου πάρκου.
Οι μαθητές, με τους καθηγητές – σεφ, Θωμά Θωμάκη και Γιώργο Φλέρη, μαγείρεψαν για τα… ξωτικά συνταγές Ανατολής και συγκεκριμένα, φαλάφελ με σως γιαουρτιού, κοτόπουλο αρωματισμένο με μπαχάρια ανατολής σε αράβικη πίτα, και σούπα με αρνί, αρακά, λαχανικά και ζυμαρικά!
Την Παρασκευή (15/12) η συνέχεια…