Τοπικά

Ανοίγει ο εντυπωσιακός κόμβος στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων (video-photos)

Έτοιμος ακόμη ένας κόμβος Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στα Τρίκαλα.

Μετά από αυτόν στο Ριζαριό, παραδίδεται στην κυκλοφορία (ή αργά το βράδυ της Παρασκευής ή νωρίς το πρωί του Σαββάτου) και ο κόμβος στο ύψος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, σε μια διασταύρωση που έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και τραυματίστηκαν πολλοί περισσότεροι.

Όπως κατέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής το trikalavoice.gr  στο σημείο εκτελούνταν οι τελευταίες εργασίς (διαγράμμιση, πεζοδρόμια κλπ.), έτσι ώστε ο εντυπωσιακός κόμβος να δοθεί στην κυκλοφορία.

Πρόκειται για τον έναν από τους συνολικά έντεκα (11) κόμβους που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Νομό Τρικάλων. Αμέσως μετά οι εργολάβοι εγκαθίστανται στη διασταύρωση του περιφερειακού με την ε.ο. Τρικάλων-Πύλης.

Την κατασκευή τους εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ενέκρινε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Τα χρήματα των πολιτών επενδύονται για την ασφάλειά τους» λένε οι Κ. Αγοραστός και Χρ. Μιχαλάκης «δουλεύουμε συστηματικά μια δεκαετία τώρα και έτσι θα συνεχίσουμε, για την βελτίωση των υποδομών σε όλη τη Θεσσαλία. Έχουμε κάνει άλματα μπροστά, οι μετακινήσεις είναι γρήγορες και ασφαλείς σε όλη τη περιφέρειά μας και εμείς είμαστε εδώ για να χαράξουμε και την επόμενη μέρα, με περισσότερες δουλειές και καλύτερες προοπτικές για όλους».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης