Site icon TrikalaVoice

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με επιχειρηματίες προτείνει ο Παπαευθυμίου

Σε εξέλιξη οι διεργασίες για τις Επιμελητηριακές εκλογές και στα επιτελεία των Βασίλη Γιαγιάκου και Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου κάνουν τις τελευταίες επαφές καθώς μέσα στο επόμενο 20ήμερο πρέπει να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των εκλογών της 17ης και 18ης Νοεμβρίου.

 

Ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου έρχεται σήμερα να καταθέσει μια νέα πρόταση στο δημόσιο διάλογο. Συγκεκριμένα προτείνει τη διεξαγωγή μιας ανοιχτής εκδήλωσης-συζήτησης στο Επιμελητήριο όπου οι επικεφαλής των παρατάξεων αφενός θα καταθέσουν τους βασικούς άξονες του προγράμματός τους, αφετέρου δε θα δώσουν τη δυνατότητα, ελεύθερα, σε όποιον επιχειρηματία μέλος του Επιμελητηρίου, το επιθυμεί να καταθέσει τις ερωτήσεις του για το τι έγινε έως τώρα, αλλά κυρίως τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα χρόνια.

“Οφείλουμε να ανοιχτούμε στην κοινωνία” λέει στο trikalavoice.gr ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου “να ακούσουμε τα μέλη μας, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους και να δώσουμε τις απαντήσεις μας ο καθένας. Με νηφαλιότητα και χωρίς κραυγές”.

Exit mobile version