Ροή Τοπικά

Ανοιχτή επιστολή Χρήστου Σινάνη στους δημότες του Δήμου Μετεώρων

Σε προσωπικό τόνο απευθύνεται στους δημότες του Δήμου Μετεώρων ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Σινάνης.

Αναλυτικά:

Συνδημότισσες και συνδημότες

Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, εκδηλώσατε την αμέριστη εμπιστοσύνη σας στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και την αναδείξατε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στον Δήμο µας, αυξάνοντας μάλιστα ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του συνδυασμού µας από τις προηγούμενες εκλογές.

  • Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, µας δώσατε την πρώτη μεγάλη νίκη. Όλοι μαζί κερδίσαμε την πρώτη μεγάλη μάχη! Η μεγάλη νίκη ήρθε και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή!
  • Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, απορρίψατε τον λαϊκισμό και την υποσχεσιολογία. Απορρίψατε τον διχασμό και τα τεχνητά διλήμματα. Απορρίψατε τις κραυγές και τις στείρες αντιπαραθέσεις. Απορρίψατε την καταστροφολογία και τον μηδενισµό.
  • Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, αποδείξατε ότι εκτιμάτε και τιμάτε την αλήθεια, την εντιμότητα, την διαφάνεια, το ήθος και την ακεραιότητα.
  • Αποδείξατε ότι µας εμπιστεύεστε και επιθυμείτε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το επιτυχημένο έργο µας.
  • Αποδείξατε ότι θέλετε τον Δήμαρχο Μετεώρων ισχυρό πρωταγωνιστή, μπροστάρη και μαχητικό, ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί και να κερδίζει όλα όσα απαιτούνται για την βελτίωση της ζωής των δημοτών και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου µας.
  • Θέλετε τον Δήμαρχο Μετεώρων στο επίκεντρο και όχι στο περιθώριο των εξελίξεων. Θέλετε το Δήμαρχο Μετεώρων ενεργό και δραστήριο στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Θέλετε το Δήμαρχο Μετεώρων ενεργό στις συμμαχίες και τις συνεργασίες µε τους επιτυχημένους και τους νικητές, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

 

Συνδημότισσες και συνδημότες

  • Μην επιτρέψετε µε την ψήφο σας να γκρεμιστούν όλα όσα µε κόπο κτίσαμε την τελευταία πενταετία.
  • Μην διακινδυνεύσετε µε την ψήφο σας την ασφάλεια, τη σιγουριά και τη σταθερή πορεία ανάπτυξης του Δήμου µας.
  • Μην επιτρέψετε να ανακοπεί η επιτυχημένη συνέχεια των έργων και των σχεδιασμών για το κοινό συμφέρον όλων των δημοτών.

Την ερχόμενη Κυριακή σας καλώ να επιλέξετε µε αίσθημα ευθύνης και µε αποκλειστικό γνώμονα το κοινό µας καλό, την προκοπή του τόπου µας, την στήριξη των νέων µας και την εξασφάλιση των παιδιών µας.

Σας καλώ να επιλέξετε κοιτώντας μπροστά και όχι πίσω.

Σας καλώ όλους, ανεξάρτητα από το τι επιλέξατε την προηγούμενη Κυριακή, να επιλέξετε για Δήμαρχο αυτόν που έχει την ικανότητα και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει µε τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου µας µε βάση και τους νέους συσχετισμούς που διαμορφώνονται.

Σας καλώ να µε εμπιστευτείτε µε την ψήφο σας και να συνεχίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς αντιπαραθέσεις, µία νέα σταθερή και ανοδική πορεία για όλους τους δημότες µας.

Ο Δήμος µας και οι δημότες µας χρειάζονται

όλους ενωμένους.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Χρήστος Σινάνης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης