Τοπικά

Αντεπίθεση από το ΚΙΝ.ΑΛ. Τρικάλων

Ανοιχτή συνεδρίαση της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος χθες βράδυ, παρουσία του συντονιστή Θεσσαλίας Φώτη Αλεξάκου.

Εν όψει της Συνδιάσκεψης του Κινήματος την ερχόμενη άνοιξη πραγματοποιούνται περιφερειακές συνδιασκέψεις πολιτικού, ιδεολογικού αυτοπροσδιορισμού με στόχο την αποσαφήνιση της ταυτότητας του κινήματος και της κατάθεσης λύσεων και προτάσεων σε 6 άξονες, όπως “Προοδευτική αντίληψη για τη νέα εποχή – ο δρόμος της σοσιαλδημοκρατίας”, την “Νέα Αλλαγή και στην Ευρώπη: Η Ευρωπαϊκή Ένωση – Ομοσπονδία”, “Ελλάδα στην Ψηφιακή Εποχή. Κράτος – Οικονομία – Έρευνα – Εκπαίδευση”, “Το Κοινωνικό Κράτος ως δικαίωμα”, “Η σοσιαλιστική μας ταυτότητα και ο Πολιτικός φιλελευθερισμός” και “Η Απάντηση στην Κλιματική Κρίση: Μια νέα Πράσινη Συμφωνία (New Green Deal) – Στοίχημα ζωής”.

Συντονιστές της Επιτροπής Διαλόγου ανά περιφέρεια έχουν αναλάβει 10 στελέχη με κοινωνική, πολιτική αναφορά και σημειολογία, έχοντας στόχο τη δημιουργία ενός ανοιχτού δικτύου προσβάσιμο προς όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο διάλογο.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης τέθηκαν προς συζήτηση η θεματικές ενότητες που σχετιζόταν με την απάντηση της κλιματικής κρίσης, μια νέα πράσινη συμφωνία, με την Ελλάδα στην ψηφιακή εποχή, κράτος, οικονομία, έρευνα, εκπαίδευση.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης