Τοπικά

Απάντηση της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου στον Σάκη Παπαδόπουλο

Με αφορμή την παρέμβαση, στον τοπικό τύπο, του κ. Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου οφείλουμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη σχετικά με την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού μας, από την προηγούμενη διοίκηση, την οποία ο κ. βουλευτής με σθένος υποστήριξε.
Είναι λογικό ο κ. Βουλευτής μετά το πρωινό του ξύπνημα να διαπιστώνει ότι όντως το Νοσοκομείο έχει προβλήματα και μάλιστα πολλά από αυτά χρίζουν άμεσης επίλυσης. Επί διοίκησης Παρθένη υπήρξαν παραιτήσεις Ιατρών, δημιουργία κλινικών που δεν έχουν κανέναν ασθενή και δημιουργήθηκαν με πολύ κόπο συνθήκες γαλέρας για το υπόλοιπο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.
Το Νοσοκομείο ημέρας ιδρύθηκε επί θητείας του κ. Παρθένη, και λειτουργεί χωρίς ασθενείς.
Η Ουρολογική κλινική υπολειτουργεί από την εποχή διοίκησης Παρθένη.
Η Ω.Ρ.Λ έμεινε κλειστή από τον Ιανουάριο του 2019 επί διοικήσεως Παρθένη.
Όσον αφορά το φλέγων πρόβλημα της υποστελέχωσης της Παιδιατρικής η αλήθεια είναι ότι ο ένας ιατρός ο οποίος ήταν επικουρικός παραιτήθηκε και ό άλλος είναι σε γονική άδεια. Η διοίκηση Παρθένη ενώ γνώριζε ότι η κλινική λειτουργούσε οριακά με έναν επικουρικό, του οποίου η θητεία θα έληγε ούτος ή άλλως, δεν έκανε τίποτα για να ζητήσει αντικαταστάτη.
Πρέπει άμεσα να δοθεί λύση από τους εμπλεκόμενους φορείς.
Καλό είναι ο κ. Βουλευτής να ρωτήσει πρώτα τον εαυτό του και τον κ. Παρθένη και μετά να καταθέσει την επίκαιρη ερώτηση. Είναι λυπηρό να βλέπουμε το αγαθό της υγείας, που μας αφορά όλους, να γίνεται αντικείμενο μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.
Με τιμή
ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης