Site icon TrikalaVoice

Από χωρίο εις χωρίον ο Τρίκκης. Σκιρτοβατούν οι καρδιές των πιστών (φώτο)

Από χωρίο εις χωρίον περιοδεύει αυτές τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος, ερχόμενος ακόμη πιο κοντά με το ποίμνιό του και ανθρώπους που επιστρέφουν στις μικρές πατρίδες τους για να γιορτάσουν την Παναγιά.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το απόγευμα της Κυριακής τέλεσε τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στο Γοργογύρι και στο Ξυλοπάροικο, σε κατάμεστους Ναούς και μοίρασε πατρικές ευχές σε όλες και σε όλους.

Ο κ. Χρυσόστομος τη Δευτέρα 12 Αυγούστου θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο το απόγευμα στις 7:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου και στις 9:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιοχωρίου Γαρδικίου.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης. Στις 9.30 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία μετά των Εγκωμίων της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας ΟδηγήτριαςΕν συνεχεία θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου το πρωί 7:45 έως 10:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεσοχώρας.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.

Exit mobile version