Ροή Τοπικά

Αυτά άφησε το drone στις φυλακές Τρικάλων. Επίσημη ανακοίνωση

Επιβεβαιώνει απόλυτα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το αποκλειστικό ρεπορτάζ του trikalavoice.gr για πτήση drone στις φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ το περιστατικό συνέβη περί τις 8 μ.μ. του Σαββάτου (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά), όταν και το drone έγινε αντιληπτό απ’ τους φρουρούς. Αυτό εναπόθεσε δεματάκια στο προαύλιο και εξαφανίστηκε. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Από το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων ενεργείται προανάκριση σχετικά με χθεσινό περιστατικό εισαγωγής αντικείμενων στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων με τη χρήση μη επανδρωμένου ιπτάμενου συστήματος ( drone ).

Ειδικότερα χθες το βράδυ υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς του Καταστήματος, εντόπισαν σε δυο διαδοχικές περιπτώσεις να υπερίπταται μέσα στο σκοτάδι μη επανδρωμένο ιπτάμενο σύστημα ( drone ) πάνω από το Κατάστημα Κράτησης.

Άμεσα πραγματοποιηθήκαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και σε κελιά όπου εντοπίστηκαν τρεις χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν:

  • (5) κινητά τηλέφωνα,
  • (8) κάρτες SIM,
  • (5) καλώδια τύπου USB και
  • (3) καλώδια ακουστικών τηλεφώνου.

Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε άμεσα ο επόπτης Εισαγγελέας του Καταστήματος, ενώ τα κατασχεθέντα απεστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης