Ροή Τοπικά

Αυτή τη Κυριακή η ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Μονής Αγίου Προκοπίου

Ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κλάδης εγκαθίσταται στο ιστορικό Μοναστήρι. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  ο ιδιαίτερα αγαπητός κληρικός της Μητροπόλεώς μας και φλογερός κήρυκας του Ευαγγελίου, εγκαθίσταται με απόφαση του Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών Χρυσοστόμου στην ιστορική Μονή Αγίου Προκοπίου, του φερώνυμου χωρίου του Δήμου Πύλης.

Ο πατέρας Διονύσιος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ανοικοδομήσεως της Μονής και της επάνδρωσής της με αδελφότητα που θα συνεχίσει το περίλαμπρο πνευματικό της έργο τις επόμενες δεκαετίες.

Η ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου καίτοι ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ., υπό του κ. Χρυσοστόμου. Είναι μια ιστορική στιγμή για το Μοναστήρι και καλούνται άπαντες οι πιστοί χριστιανοί να παραβρεθούν και να δώσουν δύναμη στον νέο Ηγούμενο, πατέρα Χρύσανθο Κλάδη, στο νέο και δύσκολο έργο του.

Έχει αποδείξει, ως εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Καρυών (όπου θα εξακολουθήσει παράλληλα να λειτουργεί) ότι έχει τις ικανότητες αυτές να εργάζεται προς δόξαν Θεού και να τα καταφέρνει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης