Τοπικά

Αυτοψία Ευρωπαίων στα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Εντυπωσιασμένοι απ’ την πρόοδο

Το ΕΣΠΑ Θεσσαλία είναι ένα από τα πιο υγιή προγράμματα στην Ευρώπη με νέα έργα, φρέσκο χρήμα στην πραγματική οικονομία και νέες θέσεις εργασίας.
Οι Κοινοτικοί υπάλληλοι που ήρθαν στην περιοχή για να επιθεωρήσουν την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 έμειναν εντυπωσιασμένοι από την πορεία των έργων και από τους ρυθμούς που αυτά εξελίσσονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Όταν εργάζεσαι με σχέδιο, προγραμματισμό, συγκεκριμένο πρόγραμμα, προσανατολισμό, επαρκή γνώση της δομής του αντικείμενου με συνεργασία και συνέργεια έχει όντως εντυπωσιακά αποτελέσματα» λέει στο trikalavoice.gr ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Με αγάπη και πάθος, με υπομονή και επιμονή σύνεση, συνεννόηση, ομοψυχία και υπερκομματικό πατριωτισμό, με σεβασμό και αξιοπιστία στα αισθήματα του κοινωνικού σώματος» συνεχίζει «όταν έχεις ανεξάντλητο δυναμικό αντίστασης δεν παραδίδεσαι και έχεις σωστούς συνεργάτες και εργαζόμενους τότε φτάνεις σε δημιουργικά αποτελέσματα, ξεπερνώντας τις παθογένειες της κρατικής γραφειοκρατίας, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της κακής ποιότητας των θεσμών, των ασταθών πολιτικών και των περιορισμών στην αγορά εργασίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει χαμηλούς τόνους και μεγάλα έργα. Έχει έργα ουσίας και έργα που βοηθούν τον άνθρωπο που έχει ανάγκη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης