Παίζει να ετοίμασε και… 2.000 μερίδες μπακαλιάρο σκορδαλιά χθες ο σεφ Παναγιώτης Γουναρόπουλος. Μέχρι το μεσημέρι ετοίμαζε στο fish & food market ΞΙΦΙΑΣ το ψάρι που παραδοσιακά τρώμε κάθε 25η Μαρτίου και από το μεσημέρι και μετά στο FRAME. Έγραψε ιστορία!!!… Και του χρόνου με νέα ρεκόρ…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter