Τοπικά

Αφιέρωμα στην Ευανθία Ρεμπούτσικα, αύριο στα Τρίκαλα

Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει μουσική εκδήλωση στην οποία έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει η  καταξιωμένη μουσικός και συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα. Οι νεαροί μαθητές του Σχολείου που συμμετέχουν στο «Σύνολο Ποικίλης Μουσικής» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Κοφίνα και στη «Χορωδία Ομοίων Φωνών» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιάννη Μπέη, θα πλαισιώσουν την κορυφαία συνθέτρια και θα παρουσιάσουν σημαντικούς σταθμούς από την μακρά πορεία της στο τραγούδι όπως «Αλεξάνδρεια», «Θα σπάσω 7 ποτήρια», «Το τσιγάρο», «Τα λιμάνια» και άλλα.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κατάγεται από την κάτω Αχαΐα Πατρών, όπου και μεγάλωσε. Ξεκίνησε να μαθαίνει βιολί από την ηλικία των 6 ετών φοιτώντας στο Ωδείο Πατρών. Συνέχισε αργότερα στο Ωδείο Αθηνών και στο Ελληνικό Ωδείο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην  Ecole Normale de Musique στο Παρίσι. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές, γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο και η φήμη της έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Τη συναυλία θα παρουσιάσει η ηθοποιός και μέλος του συλλόγου κ. Σία Φαράκη.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει το μουσικό αυτό αφιέρωμα με είσοδο ελεύθερη την Πέμπτη 16-05-2019 ώρα 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης