Ροή Τοπικά

Αύριο κηδεύεται στα Τρίκαλα ο Μακαριστός π. Ιωάννης Μανώλης

Στις 11.30 το πρωί της Κυριακής κηδεύεται εκ του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης ο Μακαριστός πατέρας Ιωάννης Μανώλης.

Το σκήνωμά του θα μεταφερθεί από τις 9 π.μ. στην οικία της οικογένειας στη Νέα Ζωαγορά (πάροδος Νάρκισσσου). Η Εξόδιος Ακολουθία του τελέστηκε ήδη την Παρασκευή στην Γερμανία όπου διακονούσε τα τελευταία 15 χρόνια και η ταφή του θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Τρικάλων κατά την επιθυμία του.

Ο πατέρας Ιωάννης Μανώλης, γεννημένος το 1946 στη Μεγάρχη Τρικάλων, διακόνησε για πολλά χρόνια στη Μητρόπολη Τρίκκης & Σταγών (κυρίως στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης). Χειροτονήθηκε υπό του Μητροπολίτου πρώην Τρίκκης & Σταγών Αλεξίου διάκονος στις 17 Μαρτίου 1982 και πρεσβύτερος μια εβδομάδα αργότερα, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στις 25 Μαρτίου του ιδίου έτους. Το 1999 του απονεμήθηκε το οφφίκιο του Οικονόμου και αναχώρησε το 2005 για τη Γερμανία με την πολύτεκνη οικογένειά του.

Εκεί διετέλεσε αρχικά εφημέριος στην Ενορία Αγίου Πνεύματος Krefeld και μετά διορίστηκε πρώτος Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Duisburg.

Αφήνει πίσω την πρεσβυτέρα του Ελένη, τα παιδιά τους Κατερίνα Μανώλη, Βασίλη-Κων/να Μανώλη, Νεκτάριο-Χριστίνα Μανώλη, Νικολέτα Μανώλη-Γεώργιο Πολίτη, εγγόνια και αδέλφια.

Τα της τελετής επιμελείται το γραφείο τελετών «Άρχων Μιχαήλ» (Όθωνος 24-τηλ. 2431073200).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης