Τοπικά

Βασίλης Κακάλιας: «Με σεβασμό στην επιλογή σας, ζητώ τη στήριξή σας»

Ο γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, είναι ικανός να γίνει ο πρώτος, από την περιοχή της Φαρκαδόνας, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

Ο Βασίλης Κακάλιας διεκδικεί μια θέση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο όντας υποψήφιος με τη «Θεσσαλία στην καρδιά μας» του Νίκου Τσιλιμίγκα.

Τι είναι όμως αυτό που οδηγεί έναν νέο άνθρωπο και επιστήμονα στην πολιτική; «Πιστεύω ότι τόσο ο χώρος της ιατρικής όσο και της πολιτικής είναι συνυφασμένος με την προσφορά στο συνάνθρωπο» λέει «ταυτόχρονα όμως είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι και o χώρος της πολιτικής χρειάζεται ανανέωση τόσο σε πολιτικές πρακτικές όσο και σε πρόσωπα. Θα ήθελα λοιπόν και εγώ με την σειρά μου να συμβάλω, με όσες δυνάμεις διαθέτωκαι ανάλογα με την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν οι πολίτες, προς αυτή την κατεύθυνση. Νομίζω ότι είναι επίκαιρη  όσο ποτέ η ρήση του Βέλγου συγγραφέα Paul Carvel που έλεγε ότι «Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική»».

Για την κάθοδό του με το Νίκο Τσιλιμίγκα λέει ότι «πάντα θεωρούσα ότι η πολιτική είναι διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και όχι επαγγελματική ενασχόληση. Έτσι παρά τους αρχικούς μου ενδοιασμούς τελικά αποδέχθηκα την πολύ τιμητική του πρόταση να αποτελέσω και εγώ μέλος μια επίλεκτης ομάδας συνυποψηφίων που συγκροτούν ένα αξιόλογο και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο για τον νομό μας».

«Στις εκλογές αυτές δίνεται η δυνατότητα στον ψηφοφόρο πέρα από πολιτικές, να επιβραβεύσουν ή να αποδοκιμάσουν και πρόσωπα» καταλήγει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Κακάλιας «τους δίνεται η δυνατότητα να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και ευκαιρία σε νέα πρόσωπα που έχουν διάθεση να δοκιμασθούν και να προσφέρουν. Πρόσωπα νέα τα οποία ακηδεμόνευτα θα αποφασίζουν και θα ενεργούν αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης