Τοπικά

Βγήκε η προκήρυξη για τη θέση του διευθυντή της ΔΕΥΑΤ. Φαβορί ο Καλλιάρας

Βγήκε η προκήρυξη για την πλήρωση της οργανικής θέσης του Γενικού Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρικάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Τ) με το σύστημα της επιλογής και προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στα γραφεία αυτής σχετική αίτηση μαζί με επικυρωμένα ( όπου απαιτείται) αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους και λοιπών δικαιολογητικών για την κάλυψη της θέσης, όπως και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, με προθεσμία δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες (15) από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης σε δύο τοπικές ημερήσιες εφημερίδες.

 

Ο Γενικός Διευθυντής προσλαμβάνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και προΐσταται όλων των υπηρεσιών των Διευθύνσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. Ο υποψήφιος Γενικός Διευθυντής πρέπει να πληροί τους όρους που καθορίζει η παρ. 1 του άρθρου 6 του Ν.1069/1980, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, σε συνδυασμό με τα προσόντα διορισμού του Γενικού Διευθυντή που καθορίζονται στο άρθρο 35 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της επιχείρησης.

Δείτε όλη την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Όπως έχει αποκαλύψει το trikalavoice.gr από τον Γενάρη ακόμη (ΕΔΩ) φαβορί για τη θέση θεωρείται και είναι ο εξ απορρήτων του Δημήτρη Παπαστεργίου και ειδικός συνεργάτης του επί χρόνια στον Δήμο, Χάρης Καλλιάρας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης