Ροή Τοπικά

Βλαχογιάννης στη ΚΟΝΤΡΑ: “Οδηγείτε τη χώρα στα βράχια”

Δυστυχώς το Τραπεζικό σύστημα επί ΣΎΡΙΖΑ, ξαναγυρίζει στα πέτρινα χρόνια εποχής Βαρουφακη.  Ο κίνδυνος για το χρηματοπιστωτικο σύστημα, είναι ορατός.
Η Κυβέρνηση με τα αλλεπάλληλα λάθη της, παρακολουθεί απαθως την όλη κατάσταση, αδυνατώντας να σταματήσει την κατηφόρα. Αντίθετα φορτώνει τα δικά της λάθη σε πόλεμο ξένων θεσμικών επενδυτών και στον .. Κυριάκο Μητσοτάκη….
Κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων, απόντος του κατ εξοχήν αρμόδιου επικεφαλής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Στουρναρα, παρόντος όμως του κ. Φλαμπουραρη…..
Το χρηματιστήριο έπεσε στις 666 μονάδες, πτώση ρεκόρ που ούτε μετά το περίφημο δημοψήφισμα του 2015 και τα capital controls, δεν είδαμε…. Κατά τα αλλά βγήκαμε από τα… Μνημόνια, κι όλα καλά….
Χωρίς όραμα, χωρίς Πρόγραμμα, χωρίς εθνική συνεννόηση, η χώρα πορεύεται σε επικίνδυνους ατραπους….Χωρίς Ανάπτυξη, χωρίς ξένες επενδύσεις, δεν υπάρχει μέλλον. Το παράδειγμα του Ελληνικού, είναι άκρως διαφωτιστικό και χαρακτηριστικό….
Και γι αυτό μοναδικός υπεύθυνος, είναι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας.
Η Κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και υπολογη στον Ελληνικό λαό και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το “πάρτυ” που έχει στηθεί, γύρω απ το μεταναστευτικο. Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και οι καταγγελίες κυβερνητικών στελεχών – με πρόσφατη του στρατηγού Ηλιόπουλου – για κακοδιαχειριση κοινοτικών πόρων, είναι άκρως διαφωτιστικες και ανησυχητικες….
Άντι να γαντζωνεται περισσότερο στην καρέκλα, η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, έτσι ώστε ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει για την επόμενη μέρα και το μέλλον του.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρ. Νομάρχης και βουλευτής, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης, σε τηλεοπτική συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΌΝΤΡΑ και στην εκπομπή εν καμινω του Πάνου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ως εκπρόσωπος της Παράταξης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης