Τοπικά

«Βόμβα» στη Πύλη. Υποψήφιος με Χήρα ο Κουτσονάσιος

Αντεπίθεση διαρκείας από τον υποψήφιο δήμαρχο Πύλης, ο οποίος έκλεισε τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και γραμματέα της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr οι συζητήσεις των δυο αντρών, οι οποίοι συνδέονται με βαθιά και ειλικρινή φιλία από έτη πολλά, διήρκησαν αρκετές εβδομάδες (δείτε ΕΔΩ) και είχαν ως αποτέλεσμα τη συμφωνία τους το πρωί της Δευτέρας.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στις τάξεις του συνδυασμού μας τον Γιάννη Κουτσονάσιο» λέει ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας «έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, άξιο άνθρωπο και επιστήμονα, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια εξυπηρετεί με αυταπάρνηση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ως ιατρός του Κέντρου Υγείας Πύλης. Μας συνδέουν πολλά από το παρελθόν και ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε μαζί για το μέλλον μας, ένα μέλλον καλύτερο για όλους τους δημότες μας, ένα μέλλον για έναν Δήμο Πύλης ισχυρό και όπως τον θέλουμε και τον φανταζόμαστε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Κουτσονάσιος ο οποίος μιλάει για «σχέση εμπιστοσύνης με τον Θοδωρή Χήρα με τον οποίο λόγω και του επαγγέλματός μας γνωριζόμαστε καλά. Έχουμε κοινή αναφορά στο Γαρδίκι και κοινό όραμα για τον Δήμο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε ξανά το Δήμο Πύλης πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιωάννης Κουτσονάσιος είναι Ιατρός – Επιμελητής Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Πύλης. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Μαριάννα Τσιανάκα και πατέρας δυο παιδιών.  Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε όλο τον Δήμο Πύλης και τοποθετήθηκε από τον τότε δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουφογάζο στη θέση του  Αντιδημάρχου Υγείας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος από τον συνδυασμό του στη Δημοτική Ενότητα στην οποία κατήλθε ως υποψήφιος. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πύλης, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης