Τοπικά

Γάμος με χρώμα… Γαρδικιώτικο στην Αμερική (φώτο)

Ο Γαρδικιώτης Αρχιτέκτονας και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. Σωτήρης Μπλέτσας, πάντρεψε την κόρη του.

Ο Σωτήρης Μπλέτσας έχει αποκτήσει δυο κόρες από το γάμο του με την Ιταλίδα σύζυγό του. Χθες παντρεύτηκε η Ελίζα του, με τον αγαπημένο της Σκοτ, στην Αμερική.

Ο Γαρδικιώτης Αρχιτέκτονας ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη της βλάχικης γλώσσας, σφόδρα συγκινημένος αναφέρθηκε στην… εξέλιξη των πραγμάτων και στην πρόοδο των ανθρώπων:

«Η συγκίνηση που έχω σήμερα είναι αυτή ενός ανθρώπου που μεγάλωσε γνωρίζοντας μόνο το μικρό χωριό του στην ορεινή Ελλάδα και σήμερα βλέπει την μικρή του κόρη να έχει ανοίξει τα φτερά της και να έχει βρει τη θέση της μαζί με τον αγαπημένο της στην άλλη άκρη του κόσμου. Θυμάμαι πως όταν εγώ θα έφτανε η ώρα να παντρευτώ, η μόνη επιλογή ήταν να πάρω κάποια κοπέλα από το ίδιο χωριό. Μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε όταν έφερα στην οικογένειά μου την σύζυγό μου που είναι Ιταλίδα;;
Ευτυχώς οι εποχές αλλάξανε και είμαι τόσο ευτυχισμένος που και οι δύο μου κόρες έχουν τόσα πολλά και διαφορετικά πολιτισμικά στοιχεία να τις χαρακτηρίζουν.
Αγαπημένοι μου Ελίζα και Σκοτ:
Είμαι τόσο χαρούμενος που αποφασίσατε να ενώσετε τις ζωές σας!
Σκοτ, για όσο καιρό σε γνωρίζω έχω αντιληφθεί πόσο καλό παιδί είσαι και ξέρω ότι η Ελίζα είναι τυχερή που έχει στην ζωή της έναν τόσο καλό άνθρωπο. Να την προσέχεις και να την αγαπάς!
Ελίζα, είμαι τόσο χαρούμενος που έχεις τον Σκοτ και ξέρω ότι σε αφήνω σε καλά χέρια τώρα που είσαι μακριά μου. Να τον προσέχεις και να τον αγαπάς!
Χαίρομαι και για την μεγάλη μου κόρη που βρίσκεται σήμερα εδώ με τον δικό της αγαπημένο και ελπίζω σύντομα, αν οι ίδιοι το θελήσουν φυσικά, να ακολουθήσουν τον δρόμο της Ελίζας.
Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου που μου έχει χαρίσει δύο υπέροχες κόρες μεγαλωμένες με ήθος και αρχές!
Στην οικογένεια του Σκοτ, στους γονείς του και τα αδέρφια του, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που δέχτηκαν σαν κόρη τους την Ελίζα μου και έχω να τους πω ότι θα έχουν στο πρόσωπό μας μια ακόμη οικογένεια, ένα ακόμη σπίτι που θέλω να νιώθουν για δικό τους!
Σας ευχαριστώ όλους».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης