Ροή Τοπικά

Γιατί σκηνοθέτησε τη «ληστεία» του ο Τρικαλινός Προποτζής;

Αναστάτωση στη πόλη από την πρωτοφανή «σκηνοθετημένη» ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο 45χρονος Τρικαλινός  δήλωσε ότι εισέβαλαν κουκουλοφόροι στο πρακτορείο του και του άρπαξαν τις εισπράξεις της ημέρας, 10.000 € (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Εξ αρχής δεν έγινε πιστευτός στους έμπειρους άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων οι οποίοι έσπευσαν στο πρακτορείο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές του trikalavoice.gr  ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις για να «σπάσει» πολύ γρήγορα και να ομολογήσει ότι κράτησε ο ίδιος τα λεφτά για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε χρέη και υποχρεώσεις που έχει.

Εντωμεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι Τρικαλινοί πράκτορες κλήθηκαν από τον ΟΠΑΠ την περασμένη εβδομάδα να υπογράψουν μια ιδιωτική ασφάλεια, με δεδομένο ότι πλέον στα πρακτορεία τους θα εγκατασταθούν και «φρουτάκια» τα οποία μπορεί να «προκαλούν» για ληστείες. Η ασφάλεια αυτή προβλέπει καταγραφή της όποιας ληστείας από εμπειρογνώμονες του Οργανισμού και της Ασφαλιστικής κι ύστερα από μια διαδικασία την αποζημίωση των όποιων θυμάτων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης