Ροή Τοπικά

Γκρεμίζεται η γέφυρα στον περιφερειακό Τρικάλων

Στην κατασκευή και νέας γέφυρας στον περιφερειακό Τρικάλων προσανατολίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία αναβαθμίζει συνολικά το δρόμο.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός προχθές από τα Τρίκαλα (δείτε ΕΔΩ) προχωράει άμεσα η μελέτη διαμόρφωσης του δρόμου, ο οποίος θα εξελιχθεί σε σύγχρονο και ασφαλή. Το έργο έχει προϋπολογισμό  1.221.150 €, ο δρόμος είναι μήκους περίπου 5,40Km , από Κ/Κ Μεγαλοχωρίου έως Κ/Κ  (Δέλτα )  Καλαμπάκας.

Προβλέπει διαπλάτυνση /βελτίωση της κύριας αρτηρίας  του οδικού τμήματος της παράκαμψης Τρικάλων μήκους 5,4 Κm (περιφερειακής), τη μελέτη κατασκευής τριών ενδιάμεσων ισόπεδων κόμβων (κυκλικών)  στις διασταυρώσεις με  την  οδό Τσιτσάνη, με την οδό Μακεδονίας –Λογγακίου και  την οδό Ριζώματος, τημελέτη κατασκευής παράπλευρου οδικού δικτύου στο εν λόγω τμήμα, τη μελέτη επέκτασης του τεχνικού της γέφυρας Ληθαίου (στο ύψος του «Αετών Μέλαθρον), τη μελέτη νέου Τεχνικού άνω διάβασης της Επ. Οδού Τρικάλων Ριζώματος , η μελέτη επέκτασης τεχνικού κάτω διάβασης πεζών στη Χ.Θ 2+900.

Προκειμένου να διαπλατυνθεί ο δρόμος στο ύψωμα μετά το κολυμβητήριο κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να γκρεμιστεί η παλιά γέφυρα που συνδέει τη συνοικία Τρίκκη με την πόλη και να κατασκευαστεί νέα και σύγχρονη στη θέση της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης