Ροή Τοπικά

Έγιναν γονείς οι γιατροί Παναγιώτα Φιλίππου και Θωμάς Παπαθωμάς

Ανήμερα της Παναγίας, τον Δεκαπενταύγουστο, η Μαιευτήρας-γυναικολόγος Παναγιώτα Φιλίππου έφερε στον κόσμο, στο Μαιευτήριο Τρικάλων, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μαζί με τον σύζυγό της, Χειρουργό-οφθαλμίατρο Θωμά Παπαθωμά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν μέσα από το trikalavoice.gr τους γιατρούς που ήταν δίπλα τους σε αυτόν τον τοκετό, αλλά και να εξάρουν τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες του Μαιευτηρίου της πόλης μας.

 

 

Αναλυτικά τα από καρδιάς τους λόγια:

“Στις 15 Αυγούστου γεννήθηκε η μικρή μας. Μία εξαιρετική ομάδα συναδέλφων και ουσιαστικά φίλων συνέβαλαν στο να κάνουν μοναδική αυτή την τόσο σπουδαία ημέρα για εμάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μαιευτήρες – γυναικολόγους Κωνσταντίνο Κοτρώνη ο οποίος ανέλαβε το κυρίως βάρος της διεκπεραίωσης του τοκετού με τη βοήθεια των Νικολάου Τσαγκούλη και Μάνθου Τσαγκούλη, στην αναισθησιολόγο Αθανασία Ξύστρα και στην παιδίατρο Θεοδώρα Τεντολούρη-Χατζηγάκη, τη νεογνολόγο Ευαγγελία Παπαθωμά. Όλοι τους εξαιρετικοί επιστήμονες με αγάπη για τη δουλειά τους.

Λόγω επαγγέλματος γνωρίζαμε ότι το μαιευτήριο Τρικάλων παρέχει απόλυτα ασφαλείς συνθήκες τοκετού και παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας σε έναν υπέροχα ανακαινισμένο χώρο. Η εμπειρία μας, από την πλευρά του ασθενούς αυτή τη φορά, το επιβεβαίωσε και με το παραπάνω.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαίες και λοιπό προσωπικό του μαιευτηρίου. Όλες σας υπέροχες, ακούραστες, πάντα με χαμόγελο, άριστες στην παροχή μαιευτικών υπηρεσιών και συμβουλών.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση

Παναγιώτα Φιλίππου, Μαιευτήρας Γυναικολόγος

Παπαθωμάς Θωμάς , Χειρουργός Οφθαλμίατρος ΟΡΑΣΗ Τρικάλων“.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης