Site icon TrikalaVoice

Δήλωση υποψηφιότητας της Παπαδημητρίου Ζωής και ανακοίνωση στήριξης στον Κώστα Μαράβα

Ονομάζομαι Ζωή Παπαδημητρίου του Ευαγγέλου, γεννήθηκα στην Πηγή του Δήμου Πύλης και απευθύνομαι ανοιχτά και με ειλικρίνεια σε όλους τους συνδημότες, γνωστοποιώντας την επιθυμία μου να είμαι υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

 

Η προσωπική επαφή με το Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας, η προθυμία να ακουστούν και να υιοθετηθούν οι αρχές μου και οι αξίες μου, λειτούργησαν καταλυτικά για την απόφασή μου να συμμετέχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Παράλληλα το δείγμα γραφής του δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια με τις καίριες παρεμβάσεις σε όλη τη γεωγραφική έκταση του δήμου, αποτελεί για μένα το καλύτερο πειστήριο της ανάλογης πορείας του. Θέλω να βοηθήσω όλους τους συνδημότες μου,  ειδικότερα με  προσέγγιση σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και  υγείας τα οποία γνωρίζω πολύ καλά. Η εργασιακή πείρα μου όλα αυτά τα χρόνια καθώς και οι εξειδικευμένες γνώσεις που επεδίωξα να αποκτήσω, θα μετουσιωθούν σε δεξαμενή ανιδιοτελούς προσφοράς για όλο το κοινωνικό σύνολο.

Πιστεύω μου είναι πως την πορεία του τόπου μας πρέπει να συνεχίσουμε να την εμπιστευόμαστε  στους έμπειρους και στους αποτελεσματικούς.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

 

ΣΠΟΥΔΕΣ

 

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

Εργάζομαι από το 1999 ως Μαία στα:

 

 

Από  το 2007κατέχω μόνιμη θέση Υγειονομικού Υπαλλήλου στο

 

Και από το 2008 μόνιμη θέση Υγειονομικού Υπαλλήλου στο

 

 

Από το 2022 έχω μετακινηθεί στο

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

 

 

Τον ελεύθερο χρόνο μου τον διαθέτω στο διάβασμα, την αγιογραφία, τα ταξίδια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους

Exit mobile version