Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Σ. Φαμίση με την «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Χρ. Σινάνη

Η εποχή μας απαιτεί να «σκεφτόμαστε παγκόσμια, αλλά να δρούμε τοπικά». Ο Δήμος ΜΕΤΕΩΡΩΝ αποτελεί το χαρακτηριστικότερο και εποικοδομητικότερο παράδειγμα αυτού του συνθήματος ευθύνης και αισιοδοξίας, το οποίο μας καθοδηγεί στην προσπάθειά μας για ακόμη μία τετραετία προσφοράς στους πολίτες του ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Μιας προσπάθειας που θα φέρει τη συνέχιση του αναπτυξιακού έργου που συντελείται στο  Δήμο ΜΕΤΕΩΡΩΝ και θα αποδώσει ακόμη πιο παραγωγικούς καρπούς με μια πραγματική «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» όπως είναι και το όνομα του Συνδυασμού του σημερινού αλλά και αυριανού μας Δημάρχου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΝΗ. Μια «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» που μεταφράζεται σε Δύναμη Προοπτικής και Ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

Ενός Δήμου που, προικισμένος με τα ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ, μνημείο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ της UNESCO, χάρη στην μοναδική φυσική ομορφιάς τους και στην ευλογιά των Ιερών μας Μοναστηριών , αλλά και με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής υπαίθρου, με ανθρώπους άξιους και με ανεξάντλητες τις παραγωγικές μας δυνάμεις για ανατροπή της δυσμενούς κατάστασης που διαμόρφωσε η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μπορεί να βαδίσει σε ακόμη πιο δυναμικούς δρόμους.

Με επικεφαλής, για ακόμη μία οφέλιμη και δυναμική θητεία, τον Δήμαρχό μας, τον ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΝΑΝΗ, στο πλευρό του οποίου τάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις, ευχαριστώντας τον για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και θέτοντας τις γνώσεις και την ενεργητικότητά μου, σχετικά με την αξιοποίηση του μοναδικού Τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, στη διάθεση των συμπολιτών μου, για μια μεγάλη Νίκη από την ΠΡΩΤΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΣΩΤΗΡΗΣ  Χρήστου  ΦΑΜΙΣΗΣ
                    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ                     Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

με έδρα τα ΜΕΤΕΩΡΑ 
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Α.Ο ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης