Τοπικά

Δίπλα στον κόσμο της υπαίθρου ο Κωνσταντίνος για τη νίκη!

Δίπλα στον κόσμο της υπαίθρου συνεχίζει να περιοδεύει ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου με την υποδοχή των ανθρώπων στα χωριά να είναι συγκινητική. Το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ βρέθηκε σε Αγίους Αποστόλους, Μικρό Κεφαλόβρυσο, Διαλεχτό, Μεγάρχη, Ρόγγια, Διπόταμο και Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, με τους κατοίκους να τον υποδέχονται με πολύ ζεστασιά και στην κυριολεξία να τον βάζουν στα σπίτια τους!

 

Ο Κωνσταντίνος έχει καταφέρει να συσπειρώσει του ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα πολυσυλλεκτικό πρόσωπο, τόσο λόγω της επαγγελματικής δυναμικής που έχει αναπτύξει επί σειρά ετών, όσο και της μεγάλης αγάπης και εμπιστοσύνης που δείχνει ο κόσμος στο όνομα Παπαευθυμίου. Μία δυναμική, που μεταφράζεται σε μία ξεκάθαρη πρωτιά στην κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Είναι εμφανές ότι ο Κωνσταντίνος έχει κερδίσει τους ανθρώπους της περιφέρειας του Νομού, που βλέπουν έναν άνθρωπο γνώστη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Έναν άνθρωπο με άποψη και θέσεις, που δεν έχει σταματήσει να διατυπώνει καθ’ όλη τη διάρκεια των προεκλογικών περιοδειών του.

Σε μία περίοδο που ο λόγος αναλώνεται σε συνθήματα και οι πράξεις σε ένα χτύπημα στην πλάτη, ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου επέλεξε μία δική του πορεία. Αυτή δίπλα στους πολίτες, με ειλικρίνεια και σταθερό λόγο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης