Τοπικά

Δημοπρασία για ακίνητο που θα στεγάσει την Πυροσβεστική στα Τρίκαλα

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ό τ ι  :

 

 

Υπό τους όρους και τις υποχρεώσεις της αριθμ. 23369/29-02-2024 (ΑΔΑ: ΨΗ6ΘΗ-ΡΧΝ) αρχικής μας διακήρυξης, επαναλαμβάνεται η δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Τρικάλων (ΔΙ.Π.Υ.Ν. Τρικάλων), που να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρούμενων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 375,00 τ.μ., ήτοι γραφειακούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου 193,75 τ.μ., αρχειακούς- βοηθητικούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου 56,25 τ.μ., χώρους ενδιαίτησης προσωπικού περίπου 93,75 τ.μ. και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους περίπου 31,25 τ.μ. Γίνονται δεκτά ακίνητα των οποίων οι επιφάνειες υπολείπονται μέχρι ποσοστού 5% των παραπάνω επιφανειών. Οι επιφάνειες αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα 

1/7 

Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός του περιφερειακού δακτυλίου της πόλης των Τρικάλων. 

Το ακίνητο δύναται να είναι αποπερατωμένο. 

Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800,00 €). 

Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, θα παραμείνει σταθερό για μια τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τετάρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου δωδεκάμηνου, όπως αυτή η μεταβολή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ). 

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δώδεκα (12) έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο η δε δημοπρασία θα διεξαχθεί την 20-06-2024 ημέρα Πέμπτη από ώρα 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας (Μιαούλη 8 στα Τρίκαλα τηλ. 2431353120). 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση ολόκληρου του κείμενου της αρχικής Διακήρυξης από το πρόγραμμα Διαύγεια (ΨΗ6ΘΗ ΡΧΝ), από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gov.gr) και από το Γραφείο της Κτηματικής Υπηρεσίας Τρικάλων. 

 Η Προϊσταμένη 

 της Κτηματικής Υπηρεσίας Τρικάλων 

 Ευαγγελία Πράπα  

 Μηχανικός ΠΕ/Α 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης