Ροή Τοπικά

Δημοπρατείται την ερχόμενη Τετάρτη το café στο Μύλο Ματσόπουλου

Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11 π.μ. δημοπρατείται το αναψυκτήριο στο Μύλο Ματσόπουλου. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων στο Μύλο Ματσόπουλου, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 1.500 €/μήνα. Η σύμβαση που θα υπογραφεί θα έχει διάρκεια 6 ετών.

Το συγκεκριμένο αναψυκτήριο θεωρείται φιλέτο καθώς φιλοξενεί για ένα περίπου μήνα το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας με πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες.

Το αναψυκτήριο «cine café» είναι ισόγειο , έχει επιφάνεια 48 τ.μ ο στεγασμένος χώρος , 5 τ.μ το WC και 34 τ.μ ο ημιυπαίθριος χώρος, με δυνατότητα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στον αύλειο χώρο  έμπροσθεν του «cine-cafe» σε έκταση  85 τ.μ. (πάνω διάζωμα)  δίπλα στην χειμερινή αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες από ώρες από 08:00-13:00 στα γραφεία του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων στο Μύλο Ματσόπουλου τηλέφωνο 2431020090 (αρμόδιος υπάλληλος  κ. Καραμούζη Βικτωρία).

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ την προκήρυξη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης