Τοπικά

Διαβασμένος Αβραμόπουλος. Τι ζήτησε από τον Χατζηδάκη…

Τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη υποδέχθηκε το Σάββατο στην έδρα του, στο Δημαρχείο Μετεώρων, ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

Ήταν μετρημένος και συγκεκριμένος σε αυτά που είπε στον υπουργό ζητώντας τη στήριξη της Κυβέρνησης στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει ως νέα Δημοτική Αρχή για να θεραπεύσει τις πληγές που άφησε το καταστροφικό πέρασμα του Daniel το περασμένο φθινόπωρο. Ωστόσο ο δήμαρχος Μετεώρων πήγε και ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας εν περιλήψει το αναπτυξιακό του σχέδιο για τον Δήμο και κυρίως την τομή που έχει να κάνει με το Νέο Σχέδιο Πόλεως Καλαμπάκας.

“Η αγαστή και στενή συνεργασία που έχουμε με την κυβέρνηση ήδη έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα για την περιοχή μας| σημείωσε σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Αβραμόπουλος “και η δέσμευση του Υπουργού είναι ότι η στενή συνεργασία θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας. Συνεχίζουμε με σχεδιασμό και προγραμματισμό προκειμένου η Καλαμπάκα στα επόμενα χρόνια να μεταμορφωθεί στην ανθρώπινη, λειτουργική και σύγχρονη πόλη που όλοι επιθυμούμε…”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης