Ροή Τοπικά

Δικάζεται Τρικαλινός για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

Στα Δικαστήρια συνεχίζεται η ιστορία που είχε συγκλονίσει πριν ένα χρόνο την πόλη.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελίες, 59χρονος Τρικαλινός, κατηγορούμενος για παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών.

Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές στο trikalavoice.gr  τα κορίτσια (αρχικά 4 και στη συνέχεια 5) κατέθεσαν στο στάδιο της ανάκρισης, όλα όσα έζησαν τους τελευταίους μήνες στο γκαράζ του 59χρονου. Οι καταθέσεις έγιναν παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 59χρονος καλούσε τα κορίτσια στο γκαράζ του σπιτιού του (ήταν γείτονάς τους και γνωστός των οικογενειών τους) για να παίξουν με το σκυλάκι του. Τις τελευταίες εβδομάδες η συμπεριφορά του είχε γίνε αλλοπρόσαλλη (sic) και εξελίχθηκε σε βίαιη και επικίνδυνη. Αρχικά άνοιγε συζητήσεις μαζί τους για τις ερωτικές σχέσεις και στη συνέχεια επιχειρούσε να τα φιλήσει, θωπεύοντάς τα σε απόκρυφα σημεία!!!… Τα κορίτσια φέρονται να αντέδρασαν και να προσπάθησαν ακόμη και να τον καταγράψουν σε βίντεο, προκαλώντας την αντίδρασή του, ενώ τα απειλούσε να μην πουν τίποτα σε κανέναν.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, μέσα στον περασμένο Ιούνιο, όταν και τα κορίτσια μίλησαν τελικά στους γονείς τους. Η σύλληψή του το έβαλε τέλος σε έναν εφιάλτη για τα κορίτσια και τις οικογένειές τους. Ο 59χρονος κρατείται εδώ και ένα χρόνο στις φυλακές Γρεβενών, ενώ με εισαγγελική παραγγελία είχε γίνει και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του (με διάρκεια ισχύος 2 μηνών).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης