Τοπικά

Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Τρικάλων

Την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 4.30 το απόγευμα  στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στο Βαρούσι παρουσία του Προέδρου της Σχολής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου θα πραγματοποιηθούν οι διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2018-19. Υποψήφιοι είναι οι σπουδαστές της Σχολής Αλέξιος Θωμάς, Αλέξιος Τύμπας, Αναστασία Βράντζα, Νικόλαος Μίχος και Αθανάσιος Χατζής .

Την εξεταστική επιτροπή με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αποτελούν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη: Κωνσταντίνος Ηλιάδης, πρώην διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Ιωακείμ, διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ανάργυρος Βλάχος καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ευθύμιος Σπύρου καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και ο Καθηγητής Μουσικολογίας κ. Αχιλλέας Χαλδαιάκης.

Ο Αχιλλεύς Χαλδαιάκης είναι καθηγητής Βυζαντινής Μουσικολογίας και Ψαλτικής Τέχνης στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ακαδημαϊκό συγγραφικό του έργο αριθμεί πάνω από διακοσίους τίτλους, ενώ η παρουσία του σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι αδιάλλειπτη. Παράλληλα διατελεί χοράρχης του κορυφαίου χορού ψαλτών “Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης” και γενικός γραμματέας του Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικολογίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διακονεί ως πρωτοψάλτης του ιερού ναού αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς.

Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί ο Γεώργιος Μπομπόκας, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Θεολόγος και Πρωτοψάλτης.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΙ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης