Τοπικά

Δραματική παρέμβαση Αγοραστού στην Ε.Ε. για την ανεργία

Τοποθέτηση στην ειδική συνεδρίαση ενώπιον του Επιτρόπου Απασχόλησης Ikolas Schmit, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Κώστας Αγοραστός ξέφυγε από τα τετριμμένα και έκανε μια παρέμβαση από καρδιάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η αντιμετώπιση της ανεργίας δεν είναι μια πράξη ανθρωπισμού, αλλά μια πράξη δικαιοσύνης». «Δεν τη δημιούργησε η φύση την ανεργία αλλά την προκάλεσαν οι άνθρωποι με τις ενέργειές τους» συνέχισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να κάνουμε γρήγορες κινήσεις. Το μέλλον της Ευρώπης κρίνεται από τις θέσεις εργασίας, αλλά και τις ικανοποιητικές αμοιβές ώστε να μπορούν να ζουν οι άνθρωποι αξιοπρεπώς και να μην αναζητούν άλλους τρόπους».

Σε αυτό το σημείο ο Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε ειδικά στο θέμα των μεταναστών οι οποίοι κατακλύζουν την Ελλάδα λέγοντας σε δραματικό τόνο «ότι η χώρα μου αντιμετωπίζει ένα overdose μεταναστών, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα θα προκαλέσει ανεξέλεγκτο τσουνάμι στην Ευρώπη. Χρειάζονται παρεμβάσεις και λύσεις ΤΩΡΑ».

Τον περιφερειάρχη συνεχάρησαν για την τοποθέτησή του τόσο ο Επίτροπος και οι λοιπές αντιπροσωπείες, ιδιαιτέρως δε αυτή της Ιταλίας που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την ανεργία και τους μετανάστες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης