Ροή Τοπικά

Δυο «βοηθοί διευθυντή» τοποθετούνται στην Α.Δ. Τρικάλων

Στην τοποθέτηση δυο «βοηθών διευθυντή» στην Α.Δ. Τρικάλων προχωρά η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr «κλειδώνουν» αυτές τις μέρες οι μεταθέσεις-μετακινήσεις των αξιωματικών εντός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Πρόκειται ωστόσο να εφαρμοστούν από τις 31 Αυγούστου και έως τότε οι υπό μετακίνηση αξιωματικοί παραμένουν στις θέσεις που υπηρετούν.

Απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι να ενισχύσει περαιτέρω το Επιτελείο της Α.Δ. Τρικάλων. Έτσι στο Επιτελείο της Α.Δ. Τρικάλων ανεβαίνουν οι Δημήτρης Μήτραινας (επί χρόνια και μέχρι σήμερα διοικητής Ασφαλείας, με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του) και Θανάσης Καππάς, διοικητής στο τμήμα Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων. Οι δυο, που φέρουν το βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή, προστίθενται στο Επιτελείο ως “βοηθοί διευθυντού” καλούνται να συνεπικουρούν το έργο του Αστυνομικού Διευθυντή Στέργιου Νίντου καθώς και του Αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Στέλιου Μπιλιάλη.

Στο Επιτελείο υπηρετεί ακόμη ο Αλέκος Αγραφιώτης, επίσης αστυνομικός υποδιευθυντής στο βαθμό, ο οποίος και αναμένεται να παραμείνει στη θέση του. Τέλος διοικητής Ασφαλείας αναμένεται να αναλάβει με την ολοκλήρωση των μετακινήσεων ο μέχρι σήμερα υποδιοικητής Γιώργος Λιούρας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διοικητής της Τροχαίας παραμένει ο Γιάννης Τσιώλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης