Τοπικά

Δώρα στα παιδιά από τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ

Η  Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας όπως κάθε χρόνο έτσι  και τα φετινά  Χριστούγεννα θα προσφέρει δώρα στα παιδιά των συναδέλφων.

Επιλέξαμε να πάρουμε τα δώρα μας όχι από κάποιο πολυκατάστημα αλλά από  φιλανθρωπικό ίδρυμα με αποδεδειγμένη κοινωνική προσφορά, θέλοντας και μείς με τις μικρές μας δυνάμεις να ενισχύσουμε τον στόχο του.

Για αυτό το λόγο τα δώρα φέτος θα είναι από το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’. Μια συμβολική κίνηση με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας για τις ανάγκες των άλλων παιδιών.    

Παρακαλούμε όλες τις Υπηρεσίες (για παιδιά έως και την έκτη Δημοτικού) μέχρι και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου να συμπληρώσουν και να μας αποστείλουν τον συννημένο πίνακα στο mail της Ένωσης eyoaedke@oaed.gr

Φέτος τα δώρα των παιδιών μας ας είναι για το ‘’χαμόγελο του παιδιού’’

τα παιδιά μας ζωγραφίζουν

Επιπλέον καλούμε όλους τους φίλους μας, μαθητές και μαθήτριες  Δημοτικού να στείλουν στο Σύλλογό μας  (έως και την ημέρα των Χριστουγέννων) μια ζωγραφιά με θέμα ‘’το χαμόγελο του παιδιού”.

Η καλύτερη  ζωγραφιά θα αποσταλεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και θα  απονεμηθεί στον φίλο/η μας ζωγράφο από τον σύλλογό μας δώρο έκπληξη.

            Παράκληση: Επάνω στις ζωγραφιές τα παιδιά να μην γράφουν τα ονόματά τους, γιατί αυτές θα αξιολογηθούν από όλους τους συναδέλφους, ανώνυμα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας

 

Μπαζιάνας Γεώργιος                                                                  Μακρή Κλεονίκη

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης