Ροή Τοπικά

Εβαπτίσθη η χαριτωμένη Βιρτζίνια Κρητικού junior (φώτο)

Ο υποδιοικητής του ΕΦΚΑ Ελευθέριος Αλ. Κρητικός και η σύζυγός του Αθανασία Ζούρντου βάφτισαν την κορούλα τους.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι-κυρίως από τα Τρίκαλα-έδωσαν το παρών στο Μυστήριο που τελέστηκε στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης υπό του Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών Χρυσοστόμου, με νονούς τους Χρύσα Ζούρντου, Αντώνη Τίγκα και Παναγιώτη Αρτίκη.

Της χάρισαν το όνομα Βιργινία, προς τιμήν της γιαγιάς της Βιρτζίνια Σίμου, συζύγου Αλέξανδρου Κρητικού. Το ζευγάρι δέχθηκε ακολούθως ευχές σε μια χαλαρή βραδιά, παρουσία προσωπικοτήτων εκ του πολιτικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού χώρου.

Το trikalavoice.gr ήταν εκεί και μεταξύ άλλων εκλεκτών κατέγραψε τις παρουσίες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, του πρώην υπουργού Νίκου Λέγκα, των Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη, του Στέργιου Μ. Σαράντη, του επιχειρηματία Αποστόλη Σιώκη, των ιατρών Ιγνάτιου Κατσένη, Νίκου Μπακογιάννη, Κώστα Παρδάλη, Δημήτρη Ευαγγέλου, του ορθοδοντικού Γιώργου Μπάκου, του επιχειρηματία και υποψηφίου βουλευτού Γιώργου Ηλιάδη, της προέδρου του Δ.Σ. Τρικκαίων Νικολέτας Μπρουζούκη μετά του συζύγου της δικηγόρου Νίκου Αλεξίου,  της προέδρου του Τμήματος Τρικάλων του Ερυθρού Σταυρού Βανέσας Μηλιώνη μετά του συζύγου της επιχειρηματία Στέφανου Γκολίτου, του Πρωτοσυγκέλλου της καθ’ ημάς Μητροπόλεως Αλεξίου Κανίνα, του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Χάιδου, του δημοτικού συμβούλου Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου, της δημοτικής συμβούλου Δήμου Αθηναίων Ρωξάνης Μπέη (κόρης του ιστορικού δημάρχου της πρωτεύουσας), του πρώην δημοτικού συμβούλου Τρικκαίων Τάσου Κατσιάνη, των Μηχανικών Κώστα και Γιώργου Παπαστεργίου, του μέλους της Π.Ε. της Ν.Δ. Βαγγέλη Καραμίντζιου κ.α..

(φωτογραφίες Οδυσσέας Δραγατογιάννης- Facebook Odysseys Dragatogiannis)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης