Τοπικά

Εγγραφές στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της ΜουσικήςΤρικάλων, προσκαλούν νέους, ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς μουσικούς, και οποιονδήποτε ανεξάρτητο νεαρό μουσικό, που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ να συμπληρώσει τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής στηνΣΟΝ και να την καταθέσει στο ΤμήμαΠαιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων (Πνευματικό Κέντρο, 1ος όροφος) μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ ) της ΣΟΝ.

Η Αίτηση Συμμετοχής, Ο Κανονισμός Οργάνωσης – Λειτουργίας(ΚΟΛ) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων και στο μενού της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέωνhttp://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/ενώ επίσηςοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν εκτυπωμένα και από το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Στον ΚΟΛ αναφέρονται ο Σκοπός και οι δράσεις της ΣΟΝ.

ΤΡΟΠΟΣΥΠΟΒΟΛΗΣΤΗΣΑΙΤΗΣΗΣΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤηνΑίτηση Συμμετοχής μπορεί ναστείλει, το υποψήφιομέλος, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ sfmtrik@gmail.com

είτε να τηνυποβάλει ιδιοχείρωςστοΤμήμαΠαιδείας καιΠολιτισμούτουΔήμου .

Η αποδοχήαιτήσεωνσυμμετοχήςστηνΣΟΝθα γίνειμετάαπόακρόασησεεπιτροπή που θασυμμετέχουνοκαλλιτεχνικόςΔιευθυντής τηςΟρχήστρας και μαέστρος των Μουσικών Συνόλων τηςΕΡΤΔημήτρηςΚτιστάκης, καθώς και μέλη των διευθύνσεων των ωδείων της πόλης.

Τόποςακρόασης:Δωροθέα Σχολή, οδόςΣτρατηγούΣαράφη 42 (έναντι ΑγίουΣτεφάνου)Ημερομηνία: Κυριακή7 Μαΐου2017,ώρα 12.00

Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία, αλλά και όλοιοιπολίτες αυτής τηςπόλης παρακαλούνταινα συνδράμουν τηνσυλλογικήαυτήπροσπάθειαγιατίτοόφελοςθαείναι τεράστιο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης