Τοπικά

Εγκαίνια νέου κέντρου ξένων γλωσσών στα Τρίκαλα (φώτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του νέου εκπαιδευτικού κέντρου Work your English, στην οδό Συγγρού 32, στην καρδιά των Τρικάλων. Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο χώρο που χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, πλήρως εναρμονισμένο στις ανάγκες του μαθητή, όπου θα φιλοξενηθούν όλες οι δραστηριότητες του εκπαιδευτικού κέντρου Work your English.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την ευκαιρία μαζί με τη διοίκηση και τους μαθητές του φροντιστηρίου, συγγενείς και φίλους να γιορτάσουν με ένα σεμνό και καλαίσθητο cutting ribbon ceremony τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου Work your English στα Τρίκαλα. Ένας χώρος που χαρακτηρίζεται απο την καινοτόμα προσέγγιση “feels like home” και προσφέρει στους μαθητές του ποιότητα και αριστεία στην εκπαίδευση, στις εγκαταστάσεις και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό με μοναδικό στόχο τη σίγουρη μελλοντική επιτυχία. Στην καρδιά όλων που κάνουμε είναι το πάθος μας για την εκπαίδευση και τη δέσμευσή μας στους μαθητές μας. Η ποικιλία επιλογών μαθημάτων και οι τεχνικές διδασκαλίας κάνουν το Work your English μοναδικό στον τομέα του.

Οι ιθύνοντες του φροντιστηρίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του νέου μας φροντιστηρίου.
Ευχόμαστε ή νέα διδακτική χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και οι μαθητές μας να πορεύονται με το motto “Work your English, earn your future”
Η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια σπουδών του φροντιστηρίου Κωνσταντίνα Απ. Τασοπούλου.
Φροντιστήριο Work your English, Συγγρού 32, Τρίκαλα. www.workyourenglish.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 2431022422

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης