Τοπικά

Εκατοντάδες κόσμου στο χορό του Ριζαριού (φωτό)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Gallery Art Hotel πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Συλλόγου του Ριζαριού.

Ο πρόεδρος αυτού Γιώργος Ζιώγας στάθηκε στον σύντομο χαιρετισμό του στα επιτεύγματα της περασμένης χρονιάς. «Μια χρονιά που σημαδεύτηκε» όπως είπε «από τα έργα αναβάθμισης στην περιοχή, με τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες αλλά και να θυμίζει στους μεγαλύτερους στιγμές που δεν θα ξαναζήσουμε πια.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον αντιπεριφερειαρχη κο. Χρήστο Μιχαλακη, τον Δήμαρχο της πόλη μας κο. Δημήτρη Παπαστεργίου και το ΔΣ του Συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου αλλά και για την αριστη συνεργασία μας.  Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι πλέον ορατά και θεωρώ θα αποτελέσουν έναυσμα και για αντίστοιχες προσπάθειες σε άλλες συνοικίες. Εύχομαι το 2019 να είναι μια καλύτερη χρόνια για όλους μας με υγεία πάνω από όλα και να θυμάστε ότι έχουμε πολλά που μας ενώνουν και τίποτα να μας χωρίσει».

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης