Ροή Τοπικά

ΕΚΤΑΚΤΟ. Θετικό στον κορωνοϊό το ζευγάρι Τρικαλινών

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε το ζευγάρι των Τρικαλινών, που είχε έρθει σε χωριό της περιοχής μας από τη Γερμανία, πριν από ένα δεκαήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν χθες το βράδυ βγήκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής. Το ζευγάρι είχε έρθει σε επαφή με το αντίστοιχο φιλικό τους ζευγάρι από το Βόλο, το οποίο επίσης βρέθηκε θετικό.

Στο χωριό που είχαν καταλύσει, στην περιοχή της Καλαμπάκας, επικρατεί αναστάτωση, ενώ ήδη το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο τεστ κορωνοϊού ακόμη εφτά άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, με τα οποία είχαν έρθει σε επαφή. Η επικεφαλής του κλιμακίου για τα Τρίκαλα ιατρός-περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα δεν αποκλείει περαιτέρω διερεύνηση, εφόσον χρειαστεί. Τα αποτελέσματα πάντως για τα εφτά επιπλέον άτομα αναμένονται το Σάββατο.

Όσον αφορά το ζευγάρι παραμένει νοσηλευόμενο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα πάντως, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης