Τοπικά

Εμπιστοσύνη στον Βησσαράκο. Άνετη επικράτηση στις εκλογές του ΚΤΕΛ (φώτο)

Με εντυπωσιακά μεγάλη και ισχυρή πλειοψηφία οι μέτοχοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Σωτήρη Βησσαράκο και στη διοίκησή του κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου ήταν οι Σωτήρης Βησσαράκος και Ευάγγελος Ρομπιές, για τη θέση του αντιπροέδρου οι Δημήτριος Βράκας και Χρυσόστομος Πεσλής και για μέλη του Δ.Σ. οι Αχιλλέας Αμπράζης, Βασίλειος Αντωνίου, Αχιλλέας Γιαννόπουλος, Βασίλειος Νιαβής, Δημήτριος Στάμος και Γιώργος Χρηστάκος.

Στο νέο Δ.Σ. υπό τον Σωτήρη Βησσαράκο ως πρόεδρο εκλέγονται οι Δημήτρης Βράκας (Αντιπρόεδρος) και μέλη οι Αχιλλέας Αμπράζης, Χρήστος Δήμτσας και Γιώργος Χρηστάκος.

“Ευχαριστώ πολύ τους μετόχους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων” δηλώνει στο trikalavoice.gr ο επανεκλεγείς πρόεδρος “ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που μας δίνουν. Κληθήκαμε ως διοίκηση να χειριστούμε δύσκολες καταστάσεις, την covid και μετά-covid εποχή με τον περιορισμό στις μετακινήσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ο Daniel, ενεργειακή και πετρελαϊκή κρίση. Όχι απλά σταθήκαμε όρθιοι σε αυτά, αλλά κάναμε και βήματα προόδου. Τη νέα 4ετία θέτουμε υψηλούς στόχους και στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του Οργανισμού μας, εκμεταλλευόμενοι και το νέο οδικό δίκτυο, τον Ε-65 κλπ.. Σύνδεση με νέους προορισμούς, παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επιβάτες μας, νέα και σύγχρονα λεωφορεία, περαιτέρω αξιοποίηση του τερματικού μας σταθμού ώστε να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς για την πόλη μας. Συνεχίζουμε με όραμα και αποφασισμένοι για πολλή δουλειά”.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος και όλο το Δ.Σ. ευχαρίστησαν για την πολυετή προσφορά του τον Χρήστο Κοθρά, μέλος των προηγούμενων Δ.Σ. και του ζήτησαν να σταθεί δίπλα τους ως ειδικός συνεργάτης και στα επόμενα χρόνια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης