Τοπικά

Εντυπωσίασε η χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

????????????????????????????????????

Η χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, υπό την διεύθυνση της μαέστρου και μουσικού του σχολείου κ. Γιολάντας Ζάχου- Ζιάκα, συμμετείχε στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ  TRIKALA CANTAT-ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ και απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα καθώς εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Στο Φεστιβάλ, το οποίο οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά και υλοποιήθηκε υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου και Καθηγητή Νίκου Ευθυμιάδη, συμμετείχαν επίσης χορωδίες από την Αταλάντη, τον Διόνυσο Αττικής, την Λαμία, τα Νέα Μουδανιά, τον Πύργο Ηλείας, την Ιτέα Φωκίδος και την Καρδίτσα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλλαν καθοριστικά για την επιτυχία της εκδήλωσης και ειδικότερα τον Σύλλογο  «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων».

Επίσης νοιώθουμε την ανάγκη ως Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων να συγχαρούμε την Δ/ντρια του Σχολείου κ. Παρασκευή Λάππα , για την πρωτοβουλία να συμμετάσχει το σχολείο μας σε ένα τόσο σημαντικό χορωδιακό θεσμό, τα παιδιά της χορωδίας και ιδιαιτέρως τη μουσικό του σχολείου μας κ. Ζάχου Γιολάντα η οποία καταβάλει τα μέγιστα στο πιεσμένο πρόγραμμα του σχολείου να παρουσιάσει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

 

Με εκτίμηση

Το .Δ.Σ. του Συλλόγου

Γονέων & Κηδεμόνων

5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης