Site icon TrikalaVoice

Εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις απάτης στα Τρίκαλα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών του. Ειδικότερα, την 7-10-2024 το πρωί στα Τρίκαλα, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένο ημεδαπό άνδρα, προσποιούμενος τον γιατρό και με το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση στενού συγγενικού του προσώπου μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, τον έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των -4.550- ευρώ εντός πλαστικού πορτοφολιού στον ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος είχε μεταβεί στην πόλη των Τρικάλων.

 

 

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ημεδαπού δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -2.150- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος δράστης και άγνωστοι συνεργοί του, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με τη μέθοδο νοσηλείας συγγενικού προσώπου, μεσημβρινές ώρες της 27-09-2024 σε περιοχή της Αττικής, εξαπάτησαν ηλικιωμένη ημεδαπή γυναίκα, πείθοντάς την να παραδώσει το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας συνιστά:

 

 

Exit mobile version