Τοπικά

Επίσημη πρώτη του Κώστα Κρεμμύδα (φώτο)

Την διακήρυξη των Αρχών και θέσεων του συνδυασμού του «Μαζί για τα Τρίκαλα» έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  η εκδήλωση έγινε στον χώρο του «Φρουρίου», παρουσία του «όλον ΠΑΣΟΚ» (σήμερα ΚΙΝ.ΑΛ.) και όλων των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και των τριών βουλευτών Σάκη Παπαδόπουλου, Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη.

Ο Κώστας Κρεμμύδας υπήρξε κριτικός έναντι της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου, ενώ κατέθεσε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Είναι μεγάλη η  ευθύνη και ακόμη μεγαλύτερη είναι  η αγάπη για τον τόπο μας» ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων «και η ευθύνη πιστέψτε με , δεν είναι το πιο μικρό φορτίο .Ίσως είναι η επιτομή της ανθρώπινης υπόστασης. Από την ευθύνη και την αγάπη για τον τόπο  πηγάζει η ανθρωποκεντρική θεώρηση, η διάθεση της προσφοράς, η δημοκρατική ενσυναίσθηση, η αγάπη για τον πλησίον μας ακόμη η ανάγκη για μια συγκροτημένη δημοκρατικά, δομικά και πολιτικά, κοινωνία. Είναι η πορεία μας ,  η απλή αλλά  χρήσιμη και  σπουδαία πολιτεία του καθενός».

«Εγώ δεν έχω έρθει από παρθενογένεση» συνέχισε ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας απαντώντας και σε όσα ακούστηκαν τελευταία «δεν έκρυψα ποτέ την πολιτική μου καταγωγή προβάροντας ένα άνθρωπο που ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική και τα κόμματα για να υφαρπάξω ψήφους με την πεπατημένη προσχηματική λογική του δήθεν ανεξάρτητου κ. Παπαστεργίου. Πάνω από όλα όμως είμαι πολιτικό ον και ενεργός πολίτης αναλαμβάνοντας πάντα τις ευθύνες που μου αναλογούν απέναντι στην κοινωνία και τους συνδημότες μου».

Έκανε λόγο για «Χολιγουντιανή αισθητική του κ. Παπαστεργίου» και τον κατηγόρησε ότι έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στο φαίνεσθαι παρά στην ουσία και στην καθημερινότητα των πολιτών:

« Το άσπρο μαύρο δεν γίνεται κ. Παπαστεργίου. Η ελιτίστικη αναφορά σας και η μεθοδικά επιτηδευμένη επικοινωνιακή  σας προβολή, δεν αφορούν και δεν προσφέρουν υπηρεσίες στους πολίτες, πάρα μόνο στο προσωπικό σας πολιτικό προφίλ. Η ταυτότητα της νυν δημοτικής αρχής είναι η επικοινωνιακή υπερβολή , μια επικοινωνιακή φούσκα. Αναλώθηκε  στη φωτογραφία, στην προσωπική προβολή και στην επικοινωνιακή τακτική. Οφείλω να ομολογήσω ότι στο τομέα αυτό είναι ασυναγώνιστος , όταν τρέχει μόνος του. Ξεκίνησε φιλόδοξα θέλοντας να “επανεκκινήσει” τον Δήμο έχοντας αποφύγει την “καυτή πατάτα” της χρεοκοπίας. Μη ξεχνάτε όμως ότι όταν ανέλαβε η Δημ Αρχή Λαππα  πληρώναμε πάνω από 6.500.000 εκατ. ευρώ τοκοχρεολύσια ετησίως , μας βάραινε ένα  τεράστιο χρέος από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές , δικαστικές αποφάσεις που ξεφύτρωναν σαν τα μανιτάρια μετά την βροχή, απλήρωτοι εργαζόμενοι και ασφαλιστικά ταμεία  και παραδώσαμε ένα  οικονομικό περιβάλλον  τακτοποιημένο έχοντας απορροφήσει όλους τους κινδύνους αποσοβώντας την χρεοκοπία . Γι’ αυτό και μπορεί τώρα ο Δήμος να αποπληρώνει σε 45 μέρες.

Αναφέρει ο κ. Παπαστεργίου ότι κράτησε το Δήμο όρθιο , οτι δεν χρέωσε τον Δήμο και τις επόμενες γενιές , ότι μείωσε το χρέος εν μέσω 2 εκλογικών αναμετρήσεων, capital controls και 65% μείωση εσόδων των Δήμων.

 

Μήπως ξεχνάει ο κ. Παπαστεργίου ότι το χρέος που παραδόθηκε στη Δημοτική Αρχή του Χρήστου Λάππα ξεπερνούσε τα 80.000.000 ευρώ ;
Μήπως ξεχνάει ο κ. Παπαστεργίου τους απλήρωτους υπαλλήλους και τις απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές;

 

Η μείωση των εσόδων του Δήμου είχε συντελεστεί από το 2010 αλλά μέχρι τότε είχε ήδη φροντίσει την χρέωση των επόμενων γενιών ως μέλος της Δημοτικής Αρχής Ταμήλου , γιατί ως γνωστό κανείς δεν προέρχεται από παρθενογένεση και είναι γνωστή  η πολιτική και κομματική του ταυτότητα.

Αναφέρθηκε επίσης  στα έργα ορόσημα με προεξέχοντα τον  Μύλο των Ξωτικών (ως πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική αρχή) και οτι από 300.000 επισκέψεις έφτασε φέτος πάνω από 1.300.000.

Ο Μύλος των Ξωτικών δεν ξεκίνησε απλά ως πρωτοβουλία από την δημοτική αρχή Λάππα αλλά στήθηκε , οργανώθηκε, δημιουργήθηκε το know how, απέκτησε οντότητα , δυναμική , brand name και παραδόθηκε στην επόμενη δημοτική αρχή με μεγάλη προίκα επισκεπτών (999.117 το έτος 2014) .

Ευτυχώς , εγκαίρως, η δημοτική αρχή του κ.Παπαστεργίου διαπίστωσε την ωφελιμότητα της δράσης και φυσικά δεν διανοήθηκε να την καταργήσει όπως αρχικά έντονα φημολογούνταν . Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να εξελίξει τη λειτουργία του Θεματικού Πάρκου πέρα από τη χαρά της μαγείας και του παραμυθιού των Χριστουγέννων σε μια πολιτιστική διάδραση που θα διαχέεται σε όλη τη πόλη και θα δίνει το στίγμα του πολιτισμού μας και της παράδοσής μας.

Η δημοτική αρχή έχασε τη μάχη της καθημερινότητας, εγκατέλειψε την περιφέρεια,  δεν έκανε κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με συνέπεια η πόλη να ασφυκτιά, δεν ανέδειξε το ποτάμιο σύστημα(η αξιοποίηση εξαντλήθηκε στις βάρκες του Ληθαίου), δεν τόλμησε την τακτοποίηση της λαϊκής αγοράς με συνέπεια το κέντρο της πόλης να παρουσιάζει εικόνα τριτοκοσμικής πόλης   οξύνοντας και το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα της στάθμευσης, δεν προχώρησε τα θέματα των μικρών βιολογικών καθαρισμών στα χωριά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και το αποχετευτικό στα Καλύβια, δεν προχώρησαν τα ενεργειακά θέματα (ανανεώσιμες πήγες ενέργειες) που θα εξασφάλιζαν έσοδα στο Δήμο και κατά συνέπεια ελάφρυνση δημοτικών τελών,  υστέρησε στα αναπτυξιακά θέματα , δεν προχώρησε στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας , αλλά δέσμευσε  όμως τους τραπεζικούς λογαριασμούς χιλιάδων δημοτών στο πλαίσιο της νομιμότητας εν μέσω οικονομικής κρίσης και capital controls δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την οικονομική καθημερινότητα των πολιτών.

Κατά τα άλλα , ο κ. Παπαστεργίου μας παροτρύνει να αποβάλουμε το σύνδρομο της λακκούβας και του αυτοφωράκια των παιδικών χαρών.

Το πολιτικό αφήγημα του κ. Παπαστεργίου χρεοκόπησε. Η υποσχεσιολογία κατέρρευσε , η ξεχασμένη περιφέρεια φωνάζει παρών, η χαμένη μάχη της καθημερινότητας είναι εδώ, το κλειστό club εξουσίας , η εξουσία των ημετέρων, προκαλεί ήδη τριγμούς και φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό της παράταξής του. Η δυσαρέσκεια τον περιμένει στην γωνία».

Ακολούθως ο Κώστας Κρεμμύδας κατέθεσε το σχέδιό του:

«Το σχέδιο μας έχει ως πρώτη προτεραιότητα

Την χωρική αναδιάρθρωση της πόλης με προεκτάσεις  από τις εμπορικές χρήσεις και τις αστικές συγκοινωνίες μέχρι τις λαϊκές αγορές και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να μπορούμε να περπατάμε , να οδηγούμε , να ποδηλατούμε , για να κινείται ο καθένας ελευθέρα. Φτιάχνουμε ένα αστικό περιβάλλον που να δίνει όλους τους όρους, για τις εκδηλώσεις ανθρωπίνων λειτουργιών με ασφάλεια, κοινωνικότητα, χωρίς άγχος και οικονομικό κόστος. Ένα δομημένο περιβάλλον που θα σέβεται την τοπική παράδοση , σε συνδυασμό με τις σύγχρονες πολεοδομικές ανάγκες της γειτονιάς στην πόλη και στο χωριό.    Είναι απαίτηση και δικαίωμα του πολίτη να ζει και να χαίρεται την καθημερινότητα.

 

Αποδίδουμε  στην χρήση των πολιτών τους δημοσίους χώρους (ελεύθερα πεζοδρόμια – ανοικτές πλατείες – παιδικές χαρές – δρόμοι – πάρκα ). Το κάναμε στην προηγούμενή μας θητεία , θα συνεχίσουμε και τώρα .

Προχωράμε σε  εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με στόχο την ασφάλεια του πεζού και του ποδηλάτη.

 

Κατασκευάζουμε ολοκληρωμένο αστικό και  περιφερειακό δίκτυο  ασφαλών  ποδηλατοδρόμων  . Οι ζωγραφιές στους δρόμους ούτε ποδηλατόδρομοι είναι , ούτε την ασφάλεια των ποδηλατών εξασφαλίζουν . Η κατάσταση στους ποδηλατοδρόμους είναι ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη. Απαιτείται άμεσα επαναχάραξη ,κατασκευή και προπαντός εκπαίδευση και οδηγική συμπεριφορά.

Η Χάραξη, ανάδειξη και ανάπτυξη περιηγητικών διαδρομών σύνδεσης αισθητικών περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους σε όλη την έκταση του δήμου (π.χ. Πηνειού,  Τρίκαλα- Χαιδεμένη- Αρδάνι, κλπ.),

 

η ανάδειξη και χρήση  ποτάμιου συστήματος (Αγιαμονιώτης, Ληθαίος, Πηνειός)

 

Τακτοποιούμε την λαική αγορά άμεσα , χωρίς να αλλοιώσουμε τη μορφή της παραδοσιακότερης αγοράς των Τρικάλων και ταυτόχρονα ενισχύουμε τις περιφερειακές λαϊκές αγορές.  Εμείς θέλουμε τους καθημερινούς βιοπαλαιστές της αγοράς να συνεχίζουν να βγάζουν το μεροκάματό τους και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε το εργασιακό τους περιβάλλον.

 

Δεν υπολογίζουμε το εκλογικό κόστος και γι’ αυτό δεν είναι μια προεκλογική εξαγγελία αλλά υπόσχεση τιμής και για τους παραγωγούς και για τους κατοίκους της περιοχής.

 

Η λογική του «να μην ενοχληθούν παραγωγικές τάξεις και γειτονιές» και να μην αγγίζονται τα μικροσυμφέροντα στη λογική των ρουσφετιών και της “εξυπνάδας” κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει. Επανασχεδιάζουμε  και παίρνουμε  τολμηρές αποφάσεις ώστε η πόλη να γίνει ξανά ανθρώπινη και λειτουργική, διατηρώντας ταυτόχρονα της ταυτότητα της.

Προτεραιότητα είναι η ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας και η αποκατάσταση του φυσικού της κάλους

 

Προτεραιότητα επίσης είναι η κατασκευή της πλατείας στη περιοχή της ΔΕΗ για να αντιμετωπιστεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους.

Αξιοποιούμε  το υδάτινο δυναμικό του ορεινού όγκου του δήμου. Η εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας από την εκμετάλλευση των άφθονων πλημμυρικών υδάτων θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη, από τα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες ως την μείωση των τιμολογίων ύδρευσης και αποχέτευσης.

 

Εφαρμόζουμε εκτεταμένη ασφαλτόστρωση των κατεστραμμένων  δρόμων και συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας. Εμείς δεν θα αποβάλουμε το σύνδρομο της λακκούβας και ας χαρακτηριστούμε παρωχημένοι . Κατά το «ο ρυπαίνων πληρώνει» θα εφαρμοστεί και το «ο καταστρέφων πληρώνει» και αναφέρομαι στις πάσης φύσεως εταιρίες που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο για να πουλήσουν τις δικές τους υπηρεσίες.

Η  αποκατάσταση της ομαλότητας στην καθημερινότητα θα λάβει χώρα τους έξι πρώτους μήνες  .Είναι τετριμμένο να μιλάμε για χόρτα λάμπες και σκουπίδια αλλά είναι θέματα που μας απασχολούν καθημερινά . Το αυτονόητο θα είναι και πραγματοποιήσιμο.  Καθαριότητα παντού, ανακύκλωση στην πηγή, μείωση των παραγομένων απορριμμάτων, καλλιέργεια αντιρρυπαντικής συνείδησης ,  προστασία του περιβάλλοντος και των οικοσυστημάτων , αυστηρός έλεγχος των ρυπογόνων εστιών.

Θα προχωρήσουμε στην οικονομική αναδιάταξη  του Δήμου και των Δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών ώστε να καθίστανται λειτουργικοί και ανεξάρτητοι από το εγχώριο ασφυκτικό οικονομικό κρατικό εναγκαλισμό. Η μόνιμη κατάσταση οικονομικής καχεξίας , η μακροχρόνια  υπερχρέωση και  οι πολλές ανελαστικές δαπάνες,  δημιουργούν σειρά προβλημάτων και αδυναμία ανταπόκρισης στοιχειωδών υποχρεώσεων .   Είναι σημαντικό να εστιάσουμε σε ενέργειες που άπτονται της διαχείρισης των υπαρχόντων χρεών και στην αναδιάρθωσή τους  του βάσει των συγχρόνων χρηματοοικονομικών εργαλείων, στον έλεγχο δαπανών, στον εκσυγχρονισμό του συστήματος προμηθειών, στη συνέπεια στην εξόφληση των προμηθευτών  και στην χρηστή αξιοποίηση και εκμετάλλευση της δημοτικής περιουσίας.

Οι πολίτες πρέπει να «βλέπουν που πάνε τα χρήματα τους», ώστε να αισθάνονται υπεύθυνοι και να ελέγχουν τη διαχείριση τους. Η οικονομική αυτάρκεια θα οδηγήσει στον  επαναπροσδιορισμό και στη  μείωση των δημοτικών τελών και στην ελάφρυνση του οικονομικού βάρους των συμπολιτών μας.

Οι φοροδοτικές ικανότητες των δημοτών είναι πλέον εξαντλημένες  .  Δεν αποτελεί αναπτυξιακή προοπτική η ανασυγκρότηση εισπρακτικού μηχανισμού μόνο για χρήση καταναγκαστικών εισπράξεων.

Ενοποιούμε  την εταιρία e-trikala και την αστική ανάπτυξη για την δημιουργία ενός ισχυρού αυτοδιοικητικού  αναπτυξιακού οργανισμού που θα έχει ως στόχο τόσο την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρουν τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και τη χρηστή διαχείριση των περιουσιακών τους στοιχείων .

 

Δημιουργούμε την μηνιαία σύναξη των προέδρων των κοινοτήτων όπου θα καταγράφονται , θα συζητιούνται και θα συντονίζονται δράσεις και λύσεις θεμάτων αποκλειστικά των  τοπικών κοινοτήτων. Η άμεση επαφή με τα προβλήματα της υπαίθρου θα δώσει τέλος στην απομόνωση που βιώνουν για χρόνια οι κάτοικοι των χωριών.

Είναι απαραίτητο να κατανοηθεί ότι στις τοπικές κοινωνίες τα προβλήματα , οι αγωνίες και οι επιδιώξεις είναι κοινές και στη διαχείριση τους οι δημότες θα πρέπει να έχουν ενεργό εμπλοκή και συμμετοχή.

 

Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τοπικής ανάπτυξης στοχευμένο και μελετημένο βασισμένο πάνω στις παραγωγικές δυνατότητες του τόπου ενισχύοντας την ντόπια παραγωγή και τους τοπικούς επιχειρηματίες.

 

Στηρίζουμε την ανάπτυξη και ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα με ενθάρρυνση των βιοτεχνικών δραστηριοτήτων, με βελτίωση της ανταγωνιστικότητας επιχειρήσεων μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων . Οι δήμοι οφείλουν πια να λειτουργούν δυναμικά και να επιδιώκουν επενδύσεις , να λειτουργούν εναλλακτικά στην διαχείριση των περιουσιών τους και να εστιάζουν σε τομείς όπου η ανάπτυξη και η εξέλιξή τους θα προσδίδουν στην παραγωγή προστιθέμενη αξία, εισαγωγή  χρήματος και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Εμείς έχουμε την πολιτική βούληση να λειτουργήσουμε παρεμβατικά . ζητάμε την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας , των πολιτών και όσων εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία ώστε να ενσωματώνονται η τεχνογνωσία και οι νέες εξελίξεις  και νέες θέσεις εργασίας να δημιουργούνται και οικονομικά πλεονάσματα να παράγονται και νέες λύσεις στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα να δίνονται.

Διαρθρώνουμε   τοπικό κοινωνικό σύστημα  που προνοεί για την δίκαιη αναδιανομή του οικονομικού πλεονάσματος, απλώνουμε δίχτυ κοινωνικής προστασίας στους έχοντες πραγματική ανάγκη πολίτες και να αντιμετωπίζουμε  τις κοινωνικές ανισότητες.

Εφαρμόζουμε κοινωνικά τιμολόγια πραγματικά και στεκόμαστε δίπλα στους αναξιοπαθούντες. Η μείωση των τελών και των τιμολογίων , οι ρυθμίσεις ,και  η ανταπόδοση δεν είναι στοίχημα ,  είναι υπόσχεση τιμής   και ο Οργανισμός του Δήμου και τα στελέχη του θα δουλέψουν επισταμένα για ένα δήμο που πραγματικά θα είναι δίπλα στους δημότες.

Εντάσσουμε οργανικά  το υπαίθριο χώρο με την ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών πλεονεκτημάτων των περιοχών αυτών (π.χ τουριστικές υποδομές, ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού). Η λειτουργική σύνθεση του υπαίθρου χώρου με τον αστικό ιστό  και η μείωση της απομόνωσης του, αποτελεί ήσσονος σημασίας στόχος .

 

 

Πολιτισμός :Ο  δήμος μας  οφείλει να γίνει φυτώριο πολιτισμού και τέχνης με δραστηριότητες που αναπτύσσονται από κάτω προς τα πάνω σε με μια ανάδρομη πορεία με την υποστήριξη και την αιγίδα της αρχής σε ένα πλαίσιο δημιουργίας και όχι χειραγώγησης και στράτευσης πόσο μάλλον εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων και προσωπικών φιλοδοξιών.  Αναπτύσσεται έτσι η πολιτιστική ταυτότητα της πόλης, η γκραβούρα  της, το στίγμα της και ταυτόχρονα έχουμε αύξηση της επισκεψιμότητας και προσέλκυση τουριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Όλα τα παραπάνω δεν είναι μια αφηρημένη έννοια και ένα αόριστο οργανωτικό πλαίσιο αλλά διέπεται  από  πολύ συγκεκριμένες δράσεις που αναδεικνύουν τα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής και ταυτόχρονα μετατρέπουν την πόλη σε ένα συνεχές εργαστήρι πολιτισμού ελκυστικό για όλους τους πολίτες της χώρας κάνοντας την πόλη πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

 

Γιατί τελικά τι είναι πολιτισμός; Μήπως δεν είναι η παιδεία, η γνώση, η καλλιέργεια της σκέψης, της κρίσης, της ευαισθησίας; Μήπως δεν είναι η εντρύφηση της δημοκρατίας ως  αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας του πολίτη που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του και ενθαρρύνει τη συνύπαρξη του με τους γύρω του που τον κοινωνικοποιεί και τον διαπλάθει καθημερινά και αδιάλειπτα με τις  αρχές της ελευθερίας και του ανθρωπισμού;. Οι ίδιοι οι δημότες είναι οι φορείς και οι κοινωνοί της κουλτούρας και των αξιών.

 

Στη πόλη μας , το κτιριακό τετράγωνο , βυζαντινό κάστρο, πολυχώρος Μύλου Ματσόπουλου , Μουσείο Τσιτσάνη, Τζαμί, Παλιές Φυλακές , Παλιές Αποθήκες ΕΑΣ μπορούν στεγάσουν πολλές προσπάθειες και να γίνουν μια πολυπολιτισμική προμετωπίδα για όλη τη Θεσσαλία. Περισσότεροι χώροι μπορούν να  αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν μετά από  καταγραφή, προστασία, συντήρηση και αποκατάσταση των τελευταίων δειγμάτων της νεώτερης αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του Δήμου μας».

 

Τέλος ο Κώστας Κρεμμύδας παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του:

Ανθοπούλου Μακρίνα

Εκπαιδευτικός , Μαθηματικός

 

Βαβύλης Στέφανος

Δικηγόρος

 

Βασιλείου Άγγελος

Συν/χος Τεχνικός Γ.Ν.Τ.

 

Βότσιου Παρασκευή 

Δικηγόρος-Πρώην Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

 

Γιαννούλη – Γαλαζούλα Μαρία

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-Msa Ειδικής Αγωγή

 

Γιαννάκα – Σταμπέρνα Ελένη

Επιχειρηματίας

 

Γκουγκουστάμος Ζήσης 

 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

  

Διαλεσιώτη – Παππά Παρασκευή (Βιβή)

Εκπαιδευτικός

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας  Τρικκαίων (2010-2019)

 

Δρυμούσης Χαράλαμπος

Αστυνομικός

 

 Ζαιράκης Δημήτριος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων

 

 Ζήρας Αχιλλέας

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων

 

 Καρακαξά Ευδοξία Μαρία (Έμυ)

Εκπαιδευτικός, Καθηγήτρια Αγγλικών

 

Καραλής Στέφανος

Επιχειρηματίας –Πρωην Δημοτικός Σύμβουλος

 

Κολώνας Ευάγγελος

Νοσηλευτής

Πρόεδρος εργαζομένων παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων

Εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΟΕΔΗΝ Θεσσαλίας

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

 

Κοκκόρας Ιωάννης

Δάσκαλος

 

 Κομματάς Στυλιανός

Υπάλληλος ΕΛΤΑ

 

Κουτής Στέφανος

Εκπαιδευτικός, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

Κωνσταντός Χρήστος

Εκπαιδευτικός – Πρώην Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων

 

Λάππας Χρήστος

Ιατρός-Δημοτικός Σύμβουλος

π. Δήμαρχος Τρικκαίων

 

Λουλές Γιώργος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων-

 

Μπαρούτας Βασίλειος

Αγρότης

Μπουλογεώργος  Αθανάσιος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου  ΕΛΜΕΤ-Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων –

 

Μπούρα Ευδοξία (Σούλα)

Νομικός

Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομικών

 

Νικολάου Κώστας

Συν/χος ΟΤΑ

 

Παιδή Νατάσα

Πολιτικός Μηχανικός

 

Πάντος Σωκράτης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και διοικητικό στέλεχος Δ.Ι.Ε.Κ Τρικάλων.

 

Παπαευθυμίου Λάμπρος

Σωφρονιστικός  Υπάλληλος

 

Πηγαδίτου-Τσότρα Σταματία

Ιδιωτική υπάλληλος

 

Πουρνάρα Ευαγγελία.

Εκπαιδευτικός  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης-

 

Σαμαράς Ευάγγελος

Έμπορος οίνων και ποτών

π. Μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑΤ

 

Σίμος Χαράλαμπος

Οδοντίατρος

 

Σουλιώτης Παύλος

Συνταξιούχος Εργολήπτης Δημοσιών  Έργων-τηλ.

 

Σπανός Θεόδωρος

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Τζάνης Γεώργιος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Τζέλη Χριστίνα

Νοσηλεύτρια

 Γραμματέας  Συλλόγου εργαζομένων ΚΚΠΠ  Θεσσαλίας ΑΜΕΑ Παράρτημα Τρικάλων    

 

Τουλκερίδου Χαρά

Απόστρατος Αξιωματικός

 

Τριανταφύλλου Βασίλης

Έμπορος – Μαθηματικός

 

Τριγώνης Κωνσταντίνος

Αρχιτέκτων Μηχανικός – Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

 

Τσιασιώτης Βασίλειος

Απόστρατος Αξιωματικός

 

Tσίκα  Φαίη

Τελειόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής

 

 

Τσιλιμίγκας Δημήτριος

 Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ

 

 

Τσικρικάς Ελευθέριος 

Καθηγητής Μουσικής

 

 

Τσιρέπας Παναγιώτης

Ιδιωτικός υπάλληλος

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης