Ροή Τοπικά

Επίσκεψη μαθητών στον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Επίσκεψη στα γραφεία του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησε ομάδα μαθητών του Γενικού Λυκείου Βαλτινού, στο πλαίσιο των Ερευνητικών εργασιών που υλοποιεί το Σχολείο.

Τους μαθητές υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Βανέσα Μηλιώνη, το μέλος του Δ.Σ. του Τμήματος κα.Αικ. Πολυγένη, καθώς και η εθελόντρια του Τμήματος κα. Ρούλα Ριζοπούλου.

Η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Μηλιώνη, αφού καλωσόρισε τους μαθητές, αναφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, τους σκοπούς και το έργο που επιτελεί.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η εθελόντρια κα. Ριζοπούλου, η οποία μίλησε για την ιδέα του εθελοντισμού, καθώς και για τα προγράμματα εθελοντικής προσφοράς που υλοποιούνται από το Τμήμα. Ακολούθησαν ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με το έργο και τη βοήθεια που προσφέρει ο Ε.Ε.Σ, καθώς και για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να γίνει εθελοντής.

Τους μαθητές συνόδευε η υπεύθυνη εκπαιδευτικός της ομάδας που ασχολείται με το θέμα «όσο υπάρχουν άνθρωποι…» κα. Αικ. Φασουλή, καθώς και η κα. Χαραλαμποπούλου Δ. και ο κ. Απ. Σταμάτης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης