Τοπικά

Επιστολή του Δρ. Ματθαίου Παπαμάνθου Δ/ντη Οδοντιατρικού Τμήματος Γ.Ν. Τρικάλων

Απάντηση στο άρθρο του ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων της 29ης Φεβρουαρίου 2020 με τίτλο ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Από ποιόν ιό πάσχουμε τελικά

Δρ. Ματθαίος Παπαμάνθος , Διευθυντής Οδοντιατρικού Τμήματος ,                 Γ.Ν. Τρικάλων.

Θα σας απαντήσω εγώ λοιπόν, όχι κρυπτόμενος, αλλά με ονοματεπώνυμο από ποιόν ιό πάσχουμε τελικά. Το Νοσ. Τρικάλων πάσχει από ποντικοϊό.

Ναι, καλά διαβάσατε, τον ιό των ποντικών του υπογείου του Γ.Ν. Τρικάλων.

Κατ’ αρχήν, απαντώντας επί της ουσίας, αναφέρω το έγγραφο της 12-3-2020 αρ.πρωτ. 24025 του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη με θέμα: Ακύρωση των τακτικών ραντεβού για Οδοντιατρικές εργασίες, που δικαιώνει πλήρως την προφορική μου τοποθέτηση της 12-3-2020 στη γενική συγκέντρωση ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, καθώς και το έγγραφό μου 3-3-2020 αρ.πρωτ. 5892 προς τη Διοίκηση και τους θεσμούς του Γ.Ν. Τρικάλων.

Η δικαίωση λοιπόν του ” υποτιθέμενου επιστήμονα ” όπως με αποκάλεσαν οι απτυχίωτοι φωστήρες, ήρθε με καθυστέρηση 2 εβδομάδων .

Η συγγνώμη των ποντικών για την επιστημονική μου επάρκεια πότε θα έρθει;

Δεν γίνεται οι “λέτσοι” να γίνονται τιμητές των πάντων χωρίς να τιμωρούνται, έστω, από την κοινωνία των πολιτών της πόλης μας.

Στο σημείο αυτό, προκειμένου να υπερασπισθώ την αξιοπρέπεια και την επιστημονικότητά μου, είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε ορισμένα στοιχεία του βιογραφικού μου, ζητώντας συγγνώμη από εσάς που με διαβάζετε  για τη δημοσιοποίηση αυτή .

Ο ” υποτιθέμενος επιστήμονας ” λοιπόν ,είμαι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής με θέμα διδακτορικού παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

” Διάγνωση της Οστεοπόρωσης από τις Οδοντιατρικές πανοραμικές ακτινογραφίες”

Έχω στο βιογραφικό μου δεκάδες επιστημονικές εργασίες, παγκόσμιες δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά κύρους στο internet με impact factor, με περισσότερες από 120 citations, ομιλίες σαν πρώτο όνομα σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά, διεθνή και πανελλήνια συνέδρια, μετεκπαίδευση για 6 χρόνια στη Γναθοχειρουργική κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Ένα βιογραφικό λοιπόν επιπέδου, τουλάχιστον Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου .

Δεν δέχομαι λοιπόν και δεν ανέχομαι κάποιοι κρυπτόμενοι πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ λιβελογράφοι, απτυχίωτοι, αστοιχείωτοι και εν πολλοίς αγράμματοι να σπιλώνουν συνειδήσεις και να δολοφονούν χαρακτήρες.

Κάποιοι που προσελήφθησαν στο Γ.Ν. Τρικάλων σαν τραπεζοκόμοι ή δεν ξέρω σαν τι άλλο,και φθάσαν στο σημείο να συνδιοικούν το Νοσοκομείο με τον ” ακατονόμαστο”, μέσα από τα τσιπουράδικα της πόλης .

Δεν γίνεται λοιπόν από καιρό σε καιρό ο αρχηπόντιξ να επισκέπτεται σαν κλέφτης τα υπόγεια του Νοσοκομείου, να συνεδριάζει με την ποντικομαμή και να στοχοποιούν γιατρούς

Αγαπητέ μου φίλε, Σάκη Παπαδόπουλε, σταματήστε να τους δίνετε κάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ. Βρωμίζουν την Αριστερά. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ηλία Ηλιού και του Λεωνίδα Κύρκου.

Και ξέρεις, εγώ έχω δικαίωμα να το λέω αυτό……

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης