Site icon TrikalaVoice

Επιστρατεύεται παλιό και έμπειρο στέλεχος στην e-trikala

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Δήμο Τρικκαίων και στην e-trikala έστω και με σημαντική καθυστέρηση, 10 ημερών.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η Δημοτική Αρχή- συμπολίτευση και αντιπολίτευση- υποχρεώνεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων κυρίως κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης. Μάλιστα γίνεται το πρωτόγνωρο να συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο για να προχωρήσει η ανασύνθεση προσώπων στην e-trikala, η οποία υπενθυμίζουμε είναι Α.Ε. και δεν απαιτείται… όλος αυτός ο σαματάς.

Ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του τους Γιώργο Ηλιάδη και Γιώργο Καϊκη ζητώντας τη σιωπηρή συμφωνία τους, την οποία έως τώρα έχει. Η πρόσκληση για το αποψινό Δ.Σ. αναφέρει: “Η έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται λόγω του κατεπείγοντος του θέματος προκειμένου στην παρούσα χρονική στιγμή να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ  “e-Trikala”  καθόσον βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τόσο του χριστουγεννιάτικου πάρκου “Ο Μύλος των Ξωτικών” αλλά και άλλα εξίσου σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετέχει (SHOW, κ.λ.π.). Κρίνεται  λοιπόν σκόπιμη η ανασυγκρότηση του ΔΣ αυτής και ο εκ νέου ορισμός εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση, καθόσον οι επιπτώσεις σε περίπτωση καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων θα αποβούν δυσμενείς για την εκπλήρωση των καταστατικών σκοπών της εταιρίας”.

Παλιό στέλεχος αναλαμβάνει διευθυντής

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr απόψε αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή παλιού στελέχους της e-trikala που είχε δουλέψει με ιδιαίτερη επιτυχία στο στήσιμο του “Μύλου των Ξωτικών”. Αναμένουμε να δούμε αν αναλάβει και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και την ευθύνη των λοιπών προγραμμάτων της εταιρείας.

Exit mobile version